- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Üdv!
Spyware Doctort használok, konkrétan: Spyware Doctor v5. 0.5.258. Mióta fentvan folyamatosan, szépen frissíti magát. A gondom, hogy a progi ezt nem veszi észre, mert az adatbázisában szereplő számok sosem változnak...
Mit gondoltok, ez csak egy programhiba és a háttérben megvannak a frissítések?
Vagy feleslegesen tölti le mindig, hogyha a progi nem frissíti az adatbázisát? -
_stick_
őstag
válasz
zvaragabor #983 üzenetére
Most próbáltam, de még mindíg nem frissít. SSL Failed ezt írja ki. Tűzfal nem blokkolja. Közbe rájöttem, hogy a definicós fájlt le lehet tölteni a lavasoft honlapjáról.
Mod: bár, inkább nem mondok semmit, mert ez munkahelyi gép és lehet, hogy le van tiltva a server helye, ahonnan töltené. Megpróbálom otthon is.
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Üdv!
Letöltöttem az Ad Aware 2007 FREE verzióját, de nem hajlandó frissíteni. A korábbi SE-hez le lehetett letölteni definíciós fájlokat. Az újabbhoz (legális úton) nem lehet? Vagy nállam van gebasz, hogy nem frissít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest