Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Üdv!
Spyware Doctort használok, konkrétan: Spyware Doctor v5. 0.5.258. Mióta fentvan folyamatosan, szépen frissíti magát. A gondom, hogy a progi ezt nem veszi észre, mert az adatbázisában szereplő számok sosem változnak...
Mit gondoltok, ez csak egy programhiba és a háttérben megvannak a frissítések?
Vagy feleslegesen tölti le mindig, hogyha a progi nem frissíti az adatbázisát? -
_stick_
őstag
válasz
zvaragabor #983 üzenetére
Most próbáltam, de még mindíg nem frissít. SSL Failed ezt írja ki. Tűzfal nem blokkolja. Közbe rájöttem, hogy a definicós fájlt le lehet tölteni a lavasoft honlapjáról.
Mod: bár, inkább nem mondok semmit, mert ez munkahelyi gép és lehet, hogy le van tiltva a server helye, ahonnan töltené. Megpróbálom otthon is.
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Üdv!
Letöltöttem az Ad Aware 2007 FREE verzióját, de nem hajlandó frissíteni. A korábbi SE-hez le lehetett letölteni definíciós fájlokat. Az újabbhoz (legális úton) nem lehet? Vagy nállam van gebasz, hogy nem frissít?
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Arc Raiders
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest