- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
"Sajnos semmi rosszindulató folyamatot nem találtam.."
Sajnos..? Én inkább örülni szoktam neki..
Én saját célra eddig kétszer telepítettem Win-t. Egyszer 2001-ben egy 98SE-t mikor meghalt a vinyóm, meg 2005-ben egy XP-t. Egy csomó embertől meg hallom hogy évente, félévente (havonta?) újrarakják. De fogalmam sincs miért.
-
BlacKSouL
addikt
ZoneAlarm-om van, mindig frissítem ha van újabb verzió, ingyenes, és semmi más funkciója nincs, csak tűzfalként működik. Sokan szidják, de nem értem miért. Megfelelően tanítva kellően adaptív, és jól végzi a dolgát.
Reklám blokkolását én kétféleképp oldom meg, iexplorerben (IE7) IE7Pro-val, Firefoxban AdBlock Plus-al. Ezeket is kell minimálisan konfigolni, és egyébként jól működnek. FF-ban egyébként FlashBlock is van, ha valami elem nem lenne még lefedve, és Flash-reklám van ott épp.
Megjegyzem PH!-ra kikapcsoltam az ABP-t -
BlacKSouL
addikt
Ezt pakolászd föl, indítsd el, és elemezd ki vajon mi vághatja agyon a dolgot a services.exe-ben. Nálam egyébként 43 folyamat, 1 tűzfal, 2 rezidens antispyware és a NOD32 2.7.xx mellett is csak 3,6 MB a services.exe foglalása. Nálam inkább a sok példányú svchost.exe ami bosszantó, de abból is csak 20 MB a legnagyobb. A legtöbbet az egyik antispyware és a Firefox foglalja, de semmiképpen nem ugrál a foglalásuk.
Ez az "elindítottam egy patchet amit nem kellett volna" szokott úgy végződni, hogy esetleg nem 100%-ig tiszta szoftver buherálásánál kiderül, hogy a "patch"-ben volt egy trójai, vagy egy keylogger. Tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest