- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sziasztok
[link]
ilyen hibaüzi fogad szerdai xp sp2hun install,majd belakás után. Spyware S&D-t futtattam,először csak normál bejelnekezéssel.talált jópár spyware-t,majd azt írja,le is törölte őket.Akkor ugrott be,hogy tán csökkentett módban kéne irtatni vele,restart,majd ssd-t indít. Újra megtalált 1db spyware-t,2db exe file bejegyzéssel.az egyik c:\windows\system\killtask.exe a másikra sajna nem emléxem (melóból írok) javítattam a ssd-vel problémát,de a linkelt hibaüzi továbbra is fennál.
Érdekesség,hogy a hibaüzi sosem 1 példányban,hanem legalább 2-3 példányban ugrik fel. A feladatkezelőt meg sem Crtl+Alt+Del-lel,sem jobklikk a tálcán módszerrel nem tudom előhozni.
Program is alig van fenn,IMGBurn,Decrypter,dvdlab,wmp10hun,winrar,tc,xvid/divx kodek,nero7,mohaa,acrobat,irfranview.
Van valami megoldás? visszaolvasva a topikot ugrott be,hogy msconfig-ot nem próbáltam még ill. rendszervisszaállítás ideiglenes kikapcsolását sem.
Szerk: elfelejtettem,hogy a spyware search and destro FakeMSN-ként azonostja ezt a dögöt.
köszi
Balinov
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Plágiumvádak a Bungie ellen, ezúttal a Marathon érintett
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest