- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voalá
csendes tag
Sziasztok
olyan problémám lenne, hogy vista volt a gépemen és vissza akartam váltani xpre mert fél év vistából pont elég volt meg van róla a véleményem és várom már a 7-et
a lényeg annyi hogy a gépemben két vinyó van egy 250GB, 500GB-os lényeg felraktam xp-t és ha két winchester egyszerre van a gépen meghal kék halál és a memóriáról gagyog amikor a memoknak semmi baja, igazából a 250vinyóval van valami probléma mert az 500áson van az xp és simán jól megy viszont a másik vinyora próbáltam telepíteni xp-t sőt vistát is és amikor a telepítés elérne a particós részhez azonnal kék halál és fagyi
megpróbáltam hot swapping módszerrel is menetközbe felcsatlakoztatni a vinyot(sata) de azonnal behal a gép
a segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest