Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
"A Bugattit meg is fogja hajtani az ember" - nem hiszem. A legtöbb inkább puccos verda lesz, nem csapatós. Pont most volt egy az AutoTopNL kezében. Na, ők pont arról híresek, hogy padlóig nyomják a gázt a gyors autóknak az Autobahn-on, de az a Bugatti, amit megszereztek, vissza volt butítva rendesen és alig 80%-on ment.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Kocsó
aktív tag
Nekem is pont ugyanez jutott eszembe
Mindenki aki megvesz egy autót, onnan kezdve max gázon tolja addig amíg el nem adja és vesz egy másikat
Nagyon sokáig szemeztem az Opennel de aztán maradt a 12. Lehet majd az Open 2-re benevezek[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
worxland
addikt
"takaréklángra vett Snapdragon 8 Elite chippel"
Még egyszer se kapcsoltam be a "Nagy teljesítményű mód" opciót az Openen, normál használathoz nem kellett, a félgőzön futó 8 Gen 2 is kényelmesen elvitt mindent.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
sohajda90
tag
Nekem irtóra tetszik az Open formaterve, hatalmas kamera ringestől meg mindenestől, főleg ebben a vörös színben (Apex edition) a mai napig vérzik a szívem érte, de sajnos így már több mint egy évesen, 2 éves SOC-cal nem tudom érte justificálni azt az 1899 EUR-t, amiért még mindig mérik az Apex edition-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest