Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nicky Nygaro
tag
Idegenkedek a ''kapszulás'', ''párnás'' kávéfőzőktől... Nekem ne szabják meg mit tegyek bele...
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék. -
Nicky Nygaro
tag
Az igaz, hogy gáztűzhelyen drágább elkészíteni egy kávét, mint elektromos kávéfőzővel?

-
Nicky Nygaro
tag
Hagyományos kávéfőzőből milyet érdemes venni? Nekem van itthon egy kicsi (2 csészés) Zepter főző, de ez bűn rossz kávét készít.. Nem tudom miért. Ugyanakkor anyámék kávéfőzőjén főzött kávénak nincs az a mellékíze. Pedig hát az is ugyanígy működik... Nem értem.
Vagy az a titok nyitja, hogy az aluminium kávéfőző csinálja a jobb kávét, a rozsdamentes meg sz@r?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék.