Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nicky Nygaro
tag
Idegenkedek a ''kapszulás'', ''párnás'' kávéfőzőktől... Nekem ne szabják meg mit tegyek bele...
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék. -
Nicky Nygaro
tag
Az igaz, hogy gáztűzhelyen drágább elkészíteni egy kávét, mint elektromos kávéfőzővel?

-
Nicky Nygaro
tag
Hagyományos kávéfőzőből milyet érdemes venni? Nekem van itthon egy kicsi (2 csészés) Zepter főző, de ez bűn rossz kávét készít.. Nem tudom miért. Ugyanakkor anyámék kávéfőzőjén főzött kávénak nincs az a mellékíze. Pedig hát az is ugyanígy működik... Nem értem.
Vagy az a titok nyitja, hogy az aluminium kávéfőző csinálja a jobb kávét, a rozsdamentes meg sz@r?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Le Mans Ultimate
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó Gaggia Mini + PID Box!
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék.