Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nicky Nygaro
tag
Idegenkedek a ''kapszulás'', ''párnás'' kávéfőzőktől... Nekem ne szabják meg mit tegyek bele...
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék. -
Nicky Nygaro
tag
Az igaz, hogy gáztűzhelyen drágább elkészíteni egy kávét, mint elektromos kávéfőzővel?

-
Nicky Nygaro
tag
Hagyományos kávéfőzőből milyet érdemes venni? Nekem van itthon egy kicsi (2 csészés) Zepter főző, de ez bűn rossz kávét készít.. Nem tudom miért. Ugyanakkor anyámék kávéfőzőjén főzött kávénak nincs az a mellékíze. Pedig hát az is ugyanígy működik... Nem értem.
Vagy az a titok nyitja, hogy az aluminium kávéfőző csinálja a jobb kávét, a rozsdamentes meg sz@r?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Ingatlanos topic!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék.