Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nicky Nygaro
tag
Idegenkedek a ''kapszulás'', ''párnás'' kávéfőzőktől... Nekem ne szabják meg mit tegyek bele...
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék. -
Nicky Nygaro
tag
Az igaz, hogy gáztűzhelyen drágább elkészíteni egy kávét, mint elektromos kávéfőzővel?

-
Nicky Nygaro
tag
Hagyományos kávéfőzőből milyet érdemes venni? Nekem van itthon egy kicsi (2 csészés) Zepter főző, de ez bűn rossz kávét készít.. Nem tudom miért. Ugyanakkor anyámék kávéfőzőjén főzött kávénak nincs az a mellékíze. Pedig hát az is ugyanígy működik... Nem értem.
Vagy az a titok nyitja, hogy az aluminium kávéfőző csinálja a jobb kávét, a rozsdamentes meg sz@r?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horgász topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jól játom a nespresso-k is ilyenek. Ha elektromosat vennék, akkor valami ismert, jól bevált márkát 25 ezer ft-ig. Csak van már ennyiért valami jó darab.. A Szarvasi két rokonomnál is tönkrement, így azt sem vennék.