Hirdetés
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz
ribarszki
üzenetére
Láttam, igen, de nem szeretnék kézit presszóra.
Néha nem igazán értem, miért istenítik ennyire a kéziket, amikor pici kúpos kés van benne, mindeközben meg épp arról folyik az eszmecsere, hogy a minél nagyobb sík kés a jó. Elég komoly ellentmondásnak tűnik. Biztosan van egyéb tényező is, csak ezeket még nem ismerem, így furcsa ez a kettősség, amiről beszéltek. 
Nem vagyok, nem is szeretnék extrém home barista lenni. Nem akarom, hogy egy jó kávé labor-mérnöki asztalon dőljön el. Volt már itt vki, vmelyik admin, aki írt erről korábban. Vele értek egyet.
Imádom a kávét, a minőségi kávét, a pepecselést is, de nem akarok annyira belemenni ebbe a hobbiba, hogy ha nem a legjobb eszközöm van és nem a legjobb kávét veszem, akkor már nem is lehet jó. Remélem érteni, mit akarok mondani.
Másrészről meg van más, ami viszi a százezreket, fotózásból élek, az eszközpak nem olcsó, és hát ott is haladni kell a korral...
Szóval szeretnék egy korrekt, megbízható karos gépet és egy őrlőt idővel. Most egy Lelit Anna van, tanulni vettem, de majd lecserélem valami 58mm-re, a Lelit Victoria pl nagyon tetszik, de nem rohanok. Örlőből pedig sztem tökéletesen elég lenne nekem egy Euréka Specialitá, kis helyet foglal (szempont), sok helyen ajánlott gép. Igen, a finomság állítása nem a legszimpibb erről már esett szó), de az árért valami kompromisszumot muszáj lesz kötni. Kotyeszra meg valami egyszerűbb kis kézi nekem tök elég, ahhoz nem fogok venni egy 50-80 ezres kézit.Mindenesetre jó olvasni a szenvedélyt itt a topkiban, nem véletlenül figyelem minden nap.
Velem ugyanez van a fotózással kapcsolatban, na abban nagyon benne vagyok. De a kávéra nekem így jó.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Trollok komolyan
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néha nem igazán értem, miért istenítik ennyire a kéziket, amikor pici kúpos kés van benne, mindeközben meg épp arról folyik az eszmecsere, hogy a minél nagyobb sík kés a jó. Elég komoly ellentmondásnak tűnik. Biztosan van egyéb tényező is, csak ezeket még nem ismerem, így furcsa ez a kettősség, amiről beszéltek. 
Velem ugyanez van a fotózással kapcsolatban, na abban nagyon benne vagyok. De a kávéra nekem így jó.