- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ServerWorks #2801 üzenetére
Ami a képen van az tuti nem szemes kávé!
Megveszed, kipróbálod, beszámolsz. -
törölt tag
válasz ServerWorks #2803 üzenetére
Hoppácska.
De mint említettem, megveszed, kóstolsz, beszámolsz. -
törölt tag
Ezek még nem ittak Colonna kapszulát.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz ServerWorks #2801 üzenetére
mi irodában isszuk, delonghi ec31-el (budget 15 bar karos), csajok szeretik, nekem okés, ár/érték arányban bőven jó officaffe.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ServerWorks
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #2807 üzenetére
Mármint a SPAR Premium? Köszi a választ, ki fogom próbálni
FPS: Én a Colonnát portorico rummal iszom kísérőnek a Thümmerer Tréfli + Queen Cola kombó után
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz ServerWorks #2808 üzenetére
igen
egy megváltás a szürke omnia tégla meg sárgacsibor rettenetek után
-
Peetta14
tag
Használt automatát vennék max 100k-ig. Van méret limit (nem lehet 37cm-nél magasabb), de más nincs. Utántöltős kapszula + tejhabosítóról váltanánk. Cél a finomabb kávé, kényelmesebb működés. Nagyon bejönnek a Miele gépek (CM 61 vagy 63 sorozat). Lebeszèlnètek ròla?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz ServerWorks #2811 üzenetére
nálam várólistán, ha nem érkezik rá rossz vélemény. (tippre valami minőségibb oem cucc lehet)
-
törölt tag
válasz ServerWorks #2811 üzenetére
Csak automatába. Nem rossz, de semmi extra.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Peetta14 #2810 üzenetére
Vegyél használt saeco xsmart plus-t (a Philips előtti verziót), ha találsz valahol jó állapotút. Esetleg Pesten Bécsi úti szervízben tudnak segíteni. Annál több pénzt automatára kár költeni...
ServerWorks@ a bellarom az melyik discont is? Nyilván valami oem beszállító. Az etiop sidamo finom fajta, automatában nem fog jól működni, hacsak nem pörkölték szarrá (de nyilván úgy tettek).
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Peetta14
tag
válasz RetepNyaraB #2814 üzenetére
van feleség is, nem tehetek be bármit a konyhába
Melitta Caffeo Ci a másik versenyző, ebből azért több is, így gyanítom jobb a szervízellátottsága.
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #2814 üzenetére
Bellarom ~ Minges Kaffeerösterei GmbH
-
nagyúr
Végre! Végre itt! Faszán kitöröltem a topikot a listákból. Mondom magamban, mi ez a nagy csend?
Hír: a Frei elkezdett tejeskávékat csinalni a Cserpessel.A másik:
Erről a Szentendrei cégről illetve a kávéról tud-e valaki valamit?[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
mekker
őstag
Tárolásról mit kell tudni? Eddig az előre őrölt kávét fagyasztóban tároltam, hogy ne legyen full száraz, mire elfogy. Az jó taktika, ha egy kis dobozban tárolók 100g babot, a többi meg be a fagyasztóba? Vagy mit ajánlotok?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Peetta14 #2815 üzenetére
A kávé nem arról szól, mi néz ki jobban az asztalon...
Tök jó lesz a Melitta, a legpasszolóbb színben vedd!Polarstar@ uh brother, ez jobban mar, mint a kromofág. Mindennek az alja, mikor két ilyen ótvar cápa összeáll...
Mekker@ babkávét vegyél nyilván ÉS tartsd a fagyasztóban. Hardcore arcok adagonkén fagyasztják; nekem nincs akkora hűtőm.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
iatti
aktív tag
válasz RetepNyaraB #2820 üzenetére
már itt is a 10-12 rugós kávék szaladnak,hogy adagonként megy a fagyasztás? én elvagyok az 5×20dekás adagokkal.persze én ócsi sötét pörit nyomok
-
Peetta14
tag
válasz RetepNyaraB #2820 üzenetére
Köszi, ezt felírom.
Gondolom így veszel ruhát, telefont, autót is. Szerintem pedig a design a termék fontos tulajdonsága, és bármilyen jól és megbízhatóan működik a termék, ha nem vennéd meg a design miatt. A tanácsod akkor állna max meg, ha nem egy ligában játszana a két kérdezett típus. Nem hozzáértőként is, biztosra veszem, hogy vannak közös alkatrészek is a két gépben.
Mondd, melyik főz finomabb presszót a kereteken belül? Elég jól paraméterezhető mind a kettő. -
nagyúr
Akkor még egyszer. A Mantaro kávét kóstolta már valaki?
Jó a honlap, rettentően dekoratív a csomagolás és kiviláglik a mezőnyből. Vonza a szemet. Érdekes.
De vajon a cég által adott leírás megfelel annak, amit állítanak?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Peetta14 #2822 üzenetére
Nem sértegetni akartalak, bocs
Egyrészt nyilván ízlés kérdése (szerintem az xsmart remekül néz ki, mint egy kis barátságos űrlény a sarokban pisilve), másrészt bizonyítottan jól szerelhető, iható kávét főző ÉS kedvező árú mindenes.
Én most vettem egy prius3-mat. Nekem is jobban tetszene az Alfa ugyanannyi pénzből, de ez sajnos sokkal jobb autó, noha rusnya 🤷iatti@ senkit sem biztattam túlkapásokra
Én is húsz dekásban tartom fagyasztva, mert egyértelműen megtartja így a minőséget (vagy legalábbis nagy részét), míg a szekrényben simán megdöglik egy hét alatt, kinyitva.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
Sziasztok, elnézést a féloffért, nem kávét hanem teát szeretnék rendelni relatíve jobb minőségűt, tudnátok javasolni megbízható hazai webshopot? Előre is köszönöm.
-
nagyúr
Srácok. Halkan megjegyzem, hogy a Cserpes-Frei kávé nekem bejön. Nem adja a kávézós élményt, ez a baj. Ettől függetlenül jó. És sokaknak tetszeni fog, mert lesznek olyan pontok, ahol eleve nincs Frei, így ott bizonyosan újdonság lesz.
A posztot off-ba teszem, hogy mindenki megőrizhesse a lelki nyugalmát.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
őstag
válasz Polarstar #2835 üzenetére
A Frei dohánykávé most már kapható nespresso-ban is. Az a baj vele, hogy két kapszula kell, hogy minimálisan élvezhető rövid kávét adjon belőle. Ettől függetlenül akinek bejön, annak nem lesz baja vele az árán kívül. Ez legalább nem cseszi szét a darálót, mint a szemes kávéi.
Én biztos meg fogom kóstolni az általad javasolt kombinációt is. Múltkor ilyen Starbucks-t vettem a Spar-ban. Ha bejön a karamellás kávé, akkor próbálj rá nyugodtan, mert nem rossz: -
-
nagyúr
válasz #49155328 #2840 üzenetére
Nekem egyszer volt sztorim hasonló aromásított kávéval. Az amerikai Death by Chocolate akármit tettem bele az örlőbe. Még szerencse, hogy 125 gramot vettem!
Egy adag úgy elbaszta az örlőt, hogy a többit kerulöm. Kurva finom volt és egyebek, de mozsárban törtem a többit.
Szóval ilyent soha többé otthon.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest