Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Helló!
Nem, még nem. De már tudom, hogy mit akarok venni. A Pana kiesett az analóg bemenet hiánya miatt. A JVC kiesett 10x zoom miatt. Marad a Canon MV 650i. Mielőtt megkérdeznétek, hogy miért nem a 750i, gyorsan elmondom: A 750i technikailag visszalépés 650i-hez képest. A 650i-ben van van 0-lux opció, plusz az SP és LP mellett tud valami SSp (szóval nagyon helytakarékos) lehetőséget is. Igaz két, vagy három digitális effektel kevesebb van benne, de azt úgyis megoldja majd a Pinnacle, vagy a Canopus Edius. A lencserendszer és a CCD meg ugyanaz. Szóval ez lesz. Technikai és anyagi okok miatt várhatóan a hét végére lesz meg a kamera. Ha valakit érdekelnek a tapasztalatok, akkor szívesen írok majd róla. Azért köszönöm a sok hozzászólást, amivel erre, vagy arra próbáltatok eligazítani engem az útvesztőben. Hát végül ide jutottam. Remélem nem bánom meg és sokáig fog majd szolgálni engem. (Legalább addig amíg a 3CCD-s, optikai képstabilizátoros miniDV-k ára le nem esik 120.000 Ft alá
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)