- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia.
Nem megbántani akartalak, csak szerintem rossz stílusban írtad meg a kódot. Miért?
- quotation mark? [link] [link] [link] Tehát nem arról lenne szó, hogy invalid lenne tőle a kód, de "highly unrecommended". Egyrészt olvashatatlan is lesz tőle a kód, másrészt sok IDE-ben elrontja a syntax highlight-ot, harmadrészt a stackoverflow-s linkben is említett class hibákhoz vezethet. Nem is értem, hogy miért ne tenné valaki " " közé az értéket. A style guidok is elég egyértelműek ezen kérdést illetően: [link]
- inline event handlers? Ez sem ajánlott. Vannak hátulütői. Ezekről itt olvashatsz. [link] [link] Másrészt inline ev.handlerekkel csak egy handler-t tudsz definiálni egy eventhez.
Pszeudokód:
node.onclick = alert(1);
node.onclick = alert(2);A click eseményre csak 2-t fog alertelni, mert a második definíció felülírja az elsőt.
- self-closing tags? Ezt be kell látnom lehet, hogy rosszul tudtam. Én valamiért úgy emlékeztem, hogy az újabb html specifikációkban ezek elengedhetetlenek. Pl <br> nem helyes, csak <br />. Ezt lehet rosszul tudtam.
- szerintem egységesen magyar, hol keveredik angollal? Ez már szőrszálhasogatás.. felőlem mindenki olyan nyelven írja, ahogy akarja, tényleg
disableEnterKey(event)
value1 ... value12
De a nagyja tényleg magyar. Én csak simán elszoktam már tőleFőleg ha az összes API angolul van, akkor nem értem mi értelme magyarul írni. De ez egyéni szoc. problem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest