- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
válasz
Vision
üzenetére
Ezzel egyetértek.
De az elmúlt évek teljesítményét tekintve lassan elmondható, hogy a lakhatást és bizonyos szolgáltatásokat leszámítva már pariban leszünk - több területen meg is előzzük - Nyugat-EU-val, de akár USA-val. Pl élelmiszer bevásárlás, üzemanyag, de akár már az éttermi árakat is ide vehetjük. Cipruson, Spanyolországban már olcsóbban eszel jó étteremben mint Budapesten vagy a Balcsin.
Érdekes, hogy pl Numbeo-n Budapesten egy 3 hálószobás lakás bérlését a városközponton kívül 279k HUF-ért írja. Ez nem tudom mikori adat lehet, de a mai valóságtól elég messze áll. Családdal akkor ez olyan 100-120nm-től indul. Ingatlan.com-on olyan ami jó helyen van, elfogadható állapotban, 500 alatt nem igen van (persze ez Budapest), de inkább jóval felette, 6-700. Szóval a 3-4x-es szorzó már itt is inkább "csak" 2x.
Én nem tudom Ti hol éltek, hol vásároltok, mit esztek, de én már egy ideje nem látom ezt a nagy árkülönbséget itthon vs "nyugaton", így annak az igazolását sem, hogy mindenki nyugodjon le, mert kint sokkal drágább minden. -
brumi1024
veterán
válasz
Vision
üzenetére
En ezt ertem, de ott ez egy nem kiemelkedo ajanlat. Nem reprezentalja a cost of livinget az, hogy az orszag egyik legdragabb varosat valasztjuk ki, mert eppen ott van az adott ceg irodaja, mas cegeknel is megfigyelhetok ugyanezen kulonbsegek. De ha mindenkepp ragaszkodunk ehhez, akkor lehet Jerseyben is alberletet keresni (vagy itthon a dragabb keruletekkel hasonlitsuk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest