- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Haha. Egyrészt ha utánanézel, pontosan meg tudod határozni, hogy egy katonatiszt (mondjuk százados), minisztériumi háttérintézményben (azaz 50% illetménykieggel), mennyit keres (ugyanis az _összes_ azonos beosztásban dolgozó, azonos rendfokozatú katona fizetése egyforma (leszámítva persze, ha van valami bónusz: nyelvpótlék, stb.).
Másrészt nem 4, hanem 8 órára vagyok bejelentve (viszont az effektív munkavégzés a közszférában - szerencsés (?) esetben - mondjuk a munkaidő fele, bár ez változó).
Leülhetsz, egyes.Szerk.: kíváncsi vagyok, a volt osztálytársam jövedelmére mit szóltál (szóltatok) volna: idestova 10 éve, keresett havi 700K-t (nem akarta elárulni, mennyit keres, de abban a pénzintézetben vezette a számláját, ahol az asszony dolgozott - én meg pofátlanul megnézettem...
). Mondjuk számlára kapott ennyit (azaz ebből lejön az ÁFA, stb.), de akkor is brutális összeg maradt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Mondjuk számlára kapott ennyit (azaz ebből lejön az ÁFA, stb.), de akkor is brutális összeg maradt...