- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarok mélyen belemenni a filozófiába, de a témát illetően javasolni tudom a "Behave" könyvét és kapcsolódó tanításait Robert M. Sapolskynak.
Tudományosan leírja, hogy minden predesztinált, nincs saját akarat. Nemcsak a körülmények, amikbe születtél, nemcsak a genetika, de az élettapasztalat is egy olyan külső hatás, ami téged formál, és minden előre elrendeltetett. Kik voltak a tanáraid a tudatod és gondolkodásod formálása során, stb. Ha másvalaki születne ugyanebbe, más is pontosan ugyanezt a döntést hozná meg. Ez magába foglalja a tudatos döntéseket is.
Ettől függetlenül még lehet tenni bőven az embernek a saját helyzetének javítása érdekében, de valójában ezek is kapott dolgok, mint ahogy most éppen ezt olvasod. Nem tehetsz róla, hogy ezt írtam. (Én sem.)

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest