Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
A bitwardent nyitó 2fa is a bitwardenben volt tárolva? not good.
Jó ötletnek tűnt, és nem gondoltam arra, hogy lehet olyan élethelyzet, hogy kelleni fog. Sosem kellett
Most kellene, csak nincs.
Biztos minden korábban belépett eszközöd, azóta is online van, vagy/és "lefrissült"?Mindenhol kiléptetett, szóval szívás
, amit meg offline-ba tudtam tenni, ott pedig úgy volt beállítva a bitwarden firefox kiegészítő, hogy mindig be kelljen lépni
Minden adott lett ahhoz, hogy szívjak. Ha teló is volt (vagy bármi más TOTP app), akkor még egy fokkal könnyebb.
Telefonon bitwarden applikáció van.De a legjobb, amit ajánlani tudok, mert ilyen krízisben a legjobb: aludj rá egyet! De tényleg. Nem betörtek és rabolnak, hanem csak te nem jutsz be. Ergo, márol holnapra nem veszítesz többet, viszont lehet, hogy valami eszedbe jut, vagy csak az, hogy rátervezel, hogy na akkor holnap délutántól estig csak ezze, már "önirányítottabb" helyzet.
Abszolút értem mit akarsz ezzel mondani.
A baj az, hogy nincs meg a recovery key. Ha az meglenne, akkor simán be tudnék lépni, de így never ending story.
Nyílván írtam a supportnak, ahonnan piszok gyorsan jött válasz, de gyakorlatilag azt mondják, hogy ők nem tehetnek semmit. Azért az érdekes, hogy 2FA-t nem tudják kikapcsolni. Valahol meg érthető a dolog, hogy nem fogják kikapcsolni, ha lehetne akkor sem....
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- nVidia tulajok OFF topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most kellene, csak nincs.