Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi!
Még kérdezném, hogy mi a bevált módszer a JS funkciók bekötésére a HTML dokumentumban? Gondolok itt arra, hogy elég pl. egyszer bekötni a JQuery-t és még egy *js kiterjesztésű amibe a többi etc. JQuery funkcionalítás szerepel, vagy minden egyes funkcióra (pl a waypointsra, lightboxra ...) külön külön *js fájlt szoktatok létrehozni, és úgy bekötni a HTML head részébe? Konkrétan nálam most így néz ki, ez mennyire "szépen" van így pl.?Mondjuk waypointsra visszatérve, mert nem nyugszom, amíg meg nem oldom címszóval
.. hiába hoztam létre egy külön js fájlt amibe bemásoltam az ezen a linken található JS kódot, a htmlben meg egy p -tag -et elneveztem notify osztálynak, hiába görgetem le, nem hozza fel a figyelmeztető ablakot sehogyan sem és fogalmam sincs mit rontok el, mivel itt már szépen a JQuery library is be van kötve, szóval minden erőforrás rendelkezésre áll? Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még kérdezném, hogy mi a bevált módszer a JS funkciók bekötésére a HTML dokumentumban? Gondolok itt arra, hogy elég pl. egyszer bekötni a JQuery-t és még egy *js kiterjesztésű amibe a többi etc. JQuery funkcionalítás szerepel, vagy minden egyes funkcióra (pl a waypointsra, lightboxra ...) külön külön *js fájlt szoktatok létrehozni, és úgy bekötni a HTML head részébe? Konkrétan nálam most így néz ki, ez mennyire "szépen" van