- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
x123456 #1839 üzenetére
"Van-e pl. más olyan beépített osztály, amit nekem kell példányosítani, ha használni akarom?"
Minden osztalyt peldanyositani kell ha hasznalni akarod, vagy te peldanyositod, vagy a browser peldanyositja neked az oldal betoltesenel."Van-e az így létrehozott objektumon kívül más olyan JS objektum, ami a manapság használatos böngészőkben futó JS-ből elérhető, de nem fér bele a JS, Browser, HTML DOM objektumok listájába?"
Persze, rengeteg 3rd party library van sajat osztalyokkal."Egyáltalán: eddigi olvasmányaim alapján azt sem értem, miért jó, hogy ebből külön példányt kell létrehozni, míg a többi osztályok helyett már kész objektumokat kapunk."
Mint mar mondtam, semmit nem kapsz keszen, mindent peldanyositani kell. Peldaul ha datumokat akarsz hasznalni peldanyositasz egy Date objektumot. Ha regularis kifejezesekre van szukseged akkor egy RegExp-et. etc...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest