- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #7300 üzenetére
Az alkalmazáslogika saját problémáival egyébként is végezni kell. Az én problémám nem az. Az én problémám az, ha kényszerítő körülmények miatt csak annyira hatékonytalan eredményt lehetséges megalkotni, ami meg sem érdemli a bizalmat, hogy bármire is jó lesz. Az alkalmazásfejlesztésbe ölt hónapok ahhoz képest még mindig a kisebb probléma.
De nem kanyarodtunk el kicsit a topic-tól? Ez itt a javascript topic. Itt azért kérdeztem, hogy felvilágosítást kapjak róla, mi a legoverheadmentesebb hálózati adatkapcsolat, amit böngészős, kliens oldali javascript felkínálni képes lehet google chrome böngésző használatának peremfeltételével?
Új hozzászólás Aktív témák
- 13600 k
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest