- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Továbbra is áll, amit írtam korábban, tehát nem törölhető JS-ből a cache, de mégis találtam módszert arra, hogy figyelmen kívül hagyja a korábban cache-elt elemeket, és új példányokat szedjen le a szerverről, itt: [link]
"You can call window.location.reload(true) to reload the current page. It will ignore any cached items and retrieve new copies of the page, css, images, JavaScript, etc from the server. This doesn't clear the whole cache, but has the affect of clearing the cache for the page you are on."Tehát:
window.location.reload(true);
Ezek szerint a true boolean azt adja meg, hogy újratöltse a szerverről az oldalt, és NE a böngésző cache-éből szedje le az adatokat, és ez szerintem már részben válasz is a kérdésre.
DE ha tényleg azt szeretnéd, hogy sose cache-eljen a böngésző, ha az adott oldalra navigál a felhasználó, akkor azt már nem JavaScriptből kell elintézni!
Majd írd le, konkrétan mi a célod, és akkor tovább gondolkodunk a megoldáson!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- AliExpress tapasztalatok
- Steam topic
- Windows 11
- Robotporszívók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest