Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ha a kérdés az, hogy metódusok közt változó mennyiségű argumentumot átadni hogyan lehet, akkor itt van a válasz [link]. Ha az a probléma, hogy hogyan változtatod az SQL-t, arra én query builder megoldásokat szoktam csinálni az aktuális framework szerinti eszközökkel. Lehet if-else ágakban összevagdosni a SQL stringet, lehet használni hibernate vagy JPA criteria API-t, van JOOQ vagy QueryDSL, ami szintén támogat feltételes buildelést bizonyos mértékig.
Ezek közül a legpöpecebb szerintem a JPA+Spring Data+QueryDSL kombináció, amit meg lehet támogatni igény szerinti SQL buildeléssel.Ha mindez csupán egy kis feladat, akkor javaslom a legegyszerűbb if-else + StringBuilder megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest