Hirdetés
- Netfone
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Itt a leírás az engedélyezéshez. A lényeges az oldalon, hogy azt az url-t kell felvenned, ahol az applet megtalálható. Ez nem feltétlen ugyanaz, mint amit látsz a böngésző címsorában. A yatzy játék appletje a http://game03.playforia.net címről tölt be, ezt próbáld meg felvenni. De ez off szerintem itt, ez inkább üzemeltetéssel kapcsolatos problem.
És zárójelben még annyit, hogy szerintem keress inkább olyan oldalt, ahol nem applet-es játékok vannak, mert előbb utóbb egyik böngésző sem fogja az appleteket támogatni

-
disy68
aktív tag
válasz
vadasz70
üzenetére
Szerintem egy kicsit bővebben írd le, milyen játék, hol fut (böngésző/applet vagy asztali alkalmazás)? Mit írtál és milyen java console-ba (böngészőnél javascript console elérhető ugyebár)?
Amúgy a gondolatolvasó vénám azt mondatja, hogy Vezérlőpult (nézetnek kis ikonok) -> Java (vagy <java telepítési hely>/javacpl.exe) elindít ott security fül, lentebb állítod a szintet és ha valóban böngészős valamiről van szó, akkor hozzáadod a kivételekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő