- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Ez remek választás, legalábbis szerintem. Ha jó leszel benne, illetve örömödet leled a kreatív munkában, akkor jó döntést hozol. Szerintem érdemes lenne a verziókezelők használatával megismerkedned, én Git-et javasolnék, de az a legjobb, ha minél többet kipróbálsz. Ezen felül egy könnyed algoritmus elméletet is tanulnék a helyedben, az hasznos lehet a későbbiekben. Csinálhatsz coursera-s kurzusokat is, illetve egyéb tutorialokat, amiket neten találsz és a témába/érdeklődési körödbe illik. Ami még hasznos a gyakorlatban az a Design Pattern-ek ismerete, ez már viszonylag kicsi programok esetén is hasznos lehet. Hirtelen ennyi jutott eszembe, és sok sikert! Nagyon jó célt sikerült találnod.
-
Nagytoll
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest