Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
JSch-val próbálkozok. Az alap shell példa nagyon jó, lényegében egy működő terminált kapok vele, de nyilván nem ez a célom.
Nap mint nap rendszeresen kell ugyanazt a parancs sorozatot kiadnom egy érték kinyeréséhez amivel dolgoznék tovább. Ezt szeretném egyszerűsíteni akár vizuálisan egy gombbal vagy egy egyedi paranccsal. (tudom hozhatnék létre shell scriptet, de nem egy szerverről és nem egy userről van szó)Lényegében a stream-ekkel van gondom. A példa System.in-t és out-ot használ.
Szeretnék System.in-re írni, de ez gondolom ilyen egyszerűen nem kivitelezhető. Van valami módja hogy pipe szerűen egy InputStream-re vezessem a System.in-t és emellett más forrásból is tudjak rá írni? Avagy a billentyűzetes System.in-ről érkező input működjön tovább, de egy függvényből is tudjak rá inputot küldeni?Az már egy mellékes kérdés hogy az out stream-el is játszani kell, de bízom benne ha az inputra megtalálom a megoldást, akkor az is menni fog

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One mobilszolgáltatások
- Toshiba notebook topic
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gitáros topic
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon
- További aktív témák...
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs