Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Google Pixel topik
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- A legnagyobb számok a Honor kagylójában vannak
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
Én is túlbonyolításnak érzem, de hát kísérletezek
A csak db-be tárolással az a gondom, hogy ha MVC-ben vagyok, akkor a modelhez mindig adjam hozzá azt a szöveget ami ott megjelenik ez sok-sok model.add sor is lehet vagy nem tudom, hogy lehetne máshogyan.Az új nyelv futásidőben való hozzáadás az én megoldásomnál bonyolult, mert entitáson keresztül kezelem a db-t és ha új nyelvet akarok, akkor bővítenem kéne az entitásomat és erről fogalmam nincs, hogy lehetne futásidőben, vagy teljesen máshogyan kéne felépítenem az entitás rendszert, tuti lehetne trükközni, de még nem jöttem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest