Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
caindwan
aktív tag
Ezek mik? Sokat latok ilyesfele kifenezeseket javas dolgoknal, de valahogy nem ertem, hogyan kellene oket hasznalni. Ha jol sejtem akkor elore megirt osztalyokrol van szo?
Eddig csak olyan alap java-t tanultam es szeretnek komolyabbat is tanulni (otthon
) es nem tudom merre kezdjek hozza. Gondolom ezek jo kiindulasi pontok lennenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Horgász topik
- BorosPoH!ár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) es nem tudom merre kezdjek hozza. Gondolom ezek jo kiindulasi pontok lennenek.