Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Mobil flották
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Sziasztok!
Olyan ták feladatot kaptam, hogy a swaggeres apin kapott tömeges feladatcsomagot (hash generálás, de nem crypto
) valamilyen felhőszolgáltatáson futtassak meg, majd a kész csomagot vissza az apin. Erre a fejemben összeállt egy fő alkalmazás, ami lekéri a feladatokat az api-tól, bedobálja a queue-be ahonnan a számoló kis alkalmazás példányok kiveszik, megcsinálják, majd a kész queue-be dobálják, ahonnan a fő alkalmazás kiszedi, és küldi vissza az api-nak.
Jól gondoltam ezt el? Milyen free szolgáltatás lenne ehhez a legegyszerűbb, és milyen kiinduló ponttal? (soha nem csináltam még felhős programozást, van aki az AWS-t ajánlja, de eléggé kaotikus az is)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Apple Watch
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) valamilyen felhőszolgáltatáson futtassak meg, majd a kész csomagot vissza az apin.