- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Heló!
Iuvcr programmal van olyan problémám, hogy winfast tv 2000 xp expert kártyával használom, és ha felveszek vele adást, nem mindig veszi fel a hangot. Ilyenkor a crossbar opcióba kell bemenni.
Találkozott valak ilyen problémával? -
amdni
aktív tag
Hali!
A filterekről hol találok leírást, hofy melyik mire jó és mikor kell használni pl. a virtual dubban?
Rádió adást winfast tv 2000 xp expert kártyával időzítve milyen progival tudok felvenni? -
amdni
aktív tag
Hali!
Én is iuvcr-el veszek föl tv-ből, de mjpeg-be tömörítem, és azt alakítom át divx-be. Az iuvcr filter menüjében milyen filtert kell nekem ebben az esetben betennem? És egyáltalán milyet érdemes? winfast tv 2000 xp expert tv kártyám van.
Aki tud ebben segíteni légyszi írjon. -
amdni
aktív tag
Hali!
Én is iuvcr-el veszek föl tv-ből, de mjpeg-be tömörítem, és azt alakítom át divx-be. Az iuvcr filter menüjében milyen filtert kell nekem ebben az esetben betennem? És egyáltalán milyet érdemes? winfast tv 2000 xp expert tv kártyám van.
Aki tud ebben segíteni légyszi írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest