Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Heló!
Iuvcr programmal van olyan problémám, hogy winfast tv 2000 xp expert kártyával használom, és ha felveszek vele adást, nem mindig veszi fel a hangot. Ilyenkor a crossbar opcióba kell bemenni.
Találkozott valak ilyen problémával? -
amdni
aktív tag
Hali!
A filterekről hol találok leírást, hofy melyik mire jó és mikor kell használni pl. a virtual dubban?
Rádió adást winfast tv 2000 xp expert kártyával időzítve milyen progival tudok felvenni? -
amdni
aktív tag
Hali!
Én is iuvcr-el veszek föl tv-ből, de mjpeg-be tömörítem, és azt alakítom át divx-be. Az iuvcr filter menüjében milyen filtert kell nekem ebben az esetben betennem? És egyáltalán milyet érdemes? winfast tv 2000 xp expert tv kártyám van.
Aki tud ebben segíteni légyszi írjon. -
amdni
aktív tag
Hali!
Én is iuvcr-el veszek föl tv-ből, de mjpeg-be tömörítem, és azt alakítom át divx-be. Az iuvcr filter menüjében milyen filtert kell nekem ebben az esetben betennem? És egyáltalán milyet érdemes? winfast tv 2000 xp expert tv kártyám van.
Aki tud ebben segíteni légyszi írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest