- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Hát pont ez a probléma. A COD egy casual szar lett idővel és pont ezért is olyan népszerű. Meg a célközönsége is 12 éves korosztály. Pedig minőségibb játékok vannak, csak azoknak szűk a játékos bázisuk és nincs körülöttük ekkora hype meg reklámgépezet. Amikor ezek a taktikus játékok ingyenesek akkor telesírják a fórumot, hogy mekkora szar a játék. Nem tudnak érvényesülni benne.
-
batman91
őstag
Szomorú, de ez is halálra van ítélte mint a többi játékuk. Már a Tannenberg sem volt sajnos sikeres. Egyedül a Verdun az amihez megvolt egy darabig a megfelelő playerbase, de aztán az is kihalt. Alig találtam szervert ahol nem 10-20 játékos bohóckodik és nem botokkal van tele. Ott is hagytam az egészet. Ebből is látszik mennyire réteg játék, pedig nagyon sok munkát fektettek bele. Én személy szerint végig követtem a Verdun fejlesztését már a legelejétől fogva és láttam hogyan hal el a community idővel.
-
Allien
veterán
Isonzo, megjelent több platformra. Steam, és Epic oldalán elérhető már.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest