Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Jól néz ki, tetszenek az élesebb vonalak.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #9 üzenetére
-
gretzky77
veterán
válasz hypno skate #12 üzenetére
Senki, hivatalosan nincs!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
hypno skate
senior tag
Öööööö....
Ki forgalmazza ezt nálunk?
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
Ricardo
titán
válasz LosBlancosRM #9 üzenetére
Inkább az a vicc (mondom ezt úgy, hogy tetszenek a samsungok), hogy a meizunak sikerült kisebb kávákkallehoznia.
Egyedül az S23ultra jobb picivel, de az más kategória. -
hardver1985
tag
Nálam az első mizu ami jól néz ki.És van szilikon tok a dobozban.80 w, 12/512 GB RAM/tárhely xarszunk is felzárkózhatna így.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: 281 pozitív...
-
Kutykurutty7
aktív tag
Egyetértek...
A Meizunak az utóbbi sok évben sajnos sosem sikerült "megugrania" ezt a szoftveres támogatási akadályt. Tudom miről beszélek, most is van egy (ex) csúcs Meizu az asztalomon. A szoftvert kivéve nagyon szerettem, hardveresen minden szempontból remek volt.
Én csak akkor veszek már újra Meizut, ha leszoknak a hazudozásról és bekerülnek, mondjuk, a legjobb szoftveres támogatást adó top három gyártó közé... vagyis sose lesz újra Meizum!
[ Szerkesztve ]
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
Ricardo
titán
"A Meizu 21 nem csak a hardveres követelményeket teljesíti, de esztétikailag is hozza a szintet."
Már csak a szoftveres támogatásban kellene feljönni a szintre, és jó vétel lenne.
-
tovgab
aktív tag
iPhone S23+ ennek ellenére bejön!
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
Valahogyan így kellene kinéznie majd az A55- nek is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
joey04
titán
samsung
-
ItsNotReal
újonc
Yayy, ez gyönyörű masina 🤩
Majdnem olyan, mint az S23+-om. Szerintem ez se lesz kapható itthon, úgy mint az elődje, kár érte :/ -
santa clause
aktív tag
A54 ihlette, de nagyon szép.
-
Nem rossz. Szép. Valamiért drágábbak mint a Redmi k70 széria.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest