- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Jól néz ki, tetszenek az élesebb vonalak.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #9 üzenetére
-
gretzky77
veterán
válasz
hypno skate #12 üzenetére
Senki, hivatalosan nincs!
-
hypno skate
senior tag
Öööööö....
Ki forgalmazza ezt nálunk?
-
Ricardo
titán
válasz
LosBlancosRM #9 üzenetére
Inkább az a vicc (mondom ezt úgy, hogy tetszenek a samsungok), hogy a meizunak sikerült kisebb kávákkallehoznia.
Egyedül az S23ultra jobb picivel, de az más kategória. -
hardver1985
tag
Nálam az első mizu ami jól néz ki.És van szilikon tok a dobozban.80 w, 12/512 GB RAM/tárhely xarszunk is felzárkózhatna így.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Egyetértek...
A Meizunak az utóbbi sok évben sajnos sosem sikerült "megugrania" ezt a szoftveres támogatási akadályt. Tudom miről beszélek, most is van egy (ex) csúcs Meizu az asztalomon. A szoftvert kivéve nagyon szerettem, hardveresen minden szempontból remek volt.
Én csak akkor veszek már újra Meizut, ha leszoknak a hazudozásról és bekerülnek, mondjuk, a legjobb szoftveres támogatást adó top három gyártó közé... vagyis sose lesz újra Meizum!
-
Ricardo
titán
"A Meizu 21 nem csak a hardveres követelményeket teljesíti, de esztétikailag is hozza a szintet."
Már csak a szoftveres támogatásban kellene feljönni a szintre, és jó vétel lenne.
-
tovgab
aktív tag
iPhone S23+
ennek ellenére bejön!
-
Valahogyan így kellene kinéznie majd az A55- nek is.
-
joey04
titán
samsung
-
ItsNotReal
újonc
Yayy, ez gyönyörű masina 🤩
Majdnem olyan, mint az S23+-om. Szerintem ez se lesz kapható itthon, úgy mint az elődje, kár érte :/ -
santa clause
aktív tag
A54 ihlette, de nagyon szép.
-
pusszycat
nagyúr
Nem rossz. Szép. Valamiért drágábbak mint a Redmi k70 széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest