Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
-
Madwe
nagyúr
válasz -secret- #190108 üzenetére
Ez egy az egyben a megvett workflow kicsit felpimpelve: beállíthatsz ilyen folyamatokat, kicsit más mint az ifttt, kb mint osxen az automator vagy droidon tasker vagy winen linuxon scriptek, pl ha az otthoni wifidre lépsz, akkor kapcsolja ki a biztonsági kamerád meg ilyesmik.
-
thomson7575
tag
válasz -secret- #190115 üzenetére
Nekem 21%-ot (81-ről 60-ra) ment le 1 óra 22 perc tapizás után. (Messenger, Facebook, Instagram, Böngészés)
Nagyon sok változást nem észlelek. 6SVISZONT ! Sokszor észlelem azt, hogy amikor megnyitok egy-egy appot túlméretezi a képernyőt és a fenti sávban az órának töltöttségnek stb. csak a fele látszik.
[ Szerkesztve ]
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
-
TheMarci
addikt
-
veterán
-
veterán
válasz -secret- #190397 üzenetére
Ez némileg ellentmond ennek.
”Minden lakossági és üzleti ügyfél számára díjmentesen biztosítjuk a hálózati korlátozás feloldását, amennyiben a készüléket igazolható módon a Telenornál vásárolták, és (már) nem kapcsolódik hozzá élő hűségszerződés.”
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
törölt tag
-
-
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz -secret- #190938 üzenetére
Igen, ki Te meg még a cipősdobozt is megtartod ?
Mondjuk nyilván attól is függ ki mekkora lakásban él, én a 40nm-emmel szeretem kihasználni minden négyzetcentijét s felesleget nem gyűjteni
De nem is ez a lényeg, hanem az h ebből én nem feltétlen vonnék le következtetéseket...[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz -secret- #190938 üzenetére
iPhone dobozokat mondjuk pont megtartom, mert pici helyet foglal, és relatív masszív doboz, viszont ezt leszámítva minden dobozt azonnal kidobok amint kiderül, hogy a benne lévő termék működik és nem kell azonnal visszavinni.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
thomson7575
tag
válasz -secret- #190972 üzenetére
Mármint, pontosítva egy Mercury Goospery tok, ami nagyobb bevásárlóközpontokban 3000 Ft körül van. Ebayről rendeltem, csak nem tetszik
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
sledgebandit
csendes tag
válasz -secret- #191023 üzenetére
Mert elég sok bugról olvasok ( hívás bug, durvábban merülő akksi, értelmezhetetlen screen time, meg nem jelenő opciók, aminél ott van a csúszka, stb...) Nekem nem kellenek az új fícsörök, nem használom ki. De egy stabil, biztonsági szempontból friss és bugmentes telefon annál inkább. Ezért megvárom a 12.1-et.
[ Szerkesztve ]
"-Ez az igazi művészet! -Na meg a fröccsöntés! -Kadarkából jöhet?"
-
nji
aktív tag
válasz -secret- #191055 üzenetére
Konkrétan mire és melyik hozzászólásnál? Vagy mindent offra kellene állítani ? Csak válaszolgatok konkrét hozzászólásokra, amik szintén nincsenek off-ra állítva.
Egyébként biztosan jó az iOS, csak jobban meg kell ismerni. Nekem ez a két dolog nehezebb (másolgatás, zenék felrakása), meg úgy egyáltalán az, hogy minden az iTunes-on keresztül megy és nem sima külső tárolóként. Próbálgattam már, de valahogy nem tud "hozzáadni" hanem mindig felülír mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest