- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz XFishboneHUN #102202 üzenetére
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Noxy
veterán
válasz XFishboneHUN #102202 üzenetére
Beáll.. Mail-Kontaktok-Naptárak
Outlook.com beállítod, és ott folytatod ahol
a WP-n abbahagytad. De ha van időd akkor importálhatsz exportálhatsz, ide, oda, amoda.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Jim-X
őstag
válasz XFishboneHUN #180116 üzenetére
Akkor nem tudom... Bemasolom majd a hibauzenetet amit az AppStore ir ki mikor telepiteni akarjuk...
A játék az nem játék!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz XFishboneHUN #180118 üzenetére
Köszi az infót!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz XFishboneHUN #180207 üzenetére
Nem sok baja lenne az akkunak, ha telefonostul kezdenék harapdálni.
Az emberünk egy pótakkut vásárolt és harapástessztel akart meggyőződni annak eredetiségéről. WTF?!
Szemmel láthatóan nem volt eredeti.⭐ Stella
-
csabiks
senior tag
válasz XFishboneHUN #188911 üzenetére
max 60e
[ Szerkesztve ]
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Tibee86
nagyúr
válasz XFishboneHUN #188911 üzenetére
Szerintem max 50, és akkor még szerencséd volt. Új SE-t már kapni 80-ért, gondolom a “zsírj új fóliás” refurbished telefont takar.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz XFishboneHUN #188914 üzenetére
nem a Gucci a luxus, hanem az 50ezres porfogód, kb ennyit buktál rajta 2 év alatt
-
Hegyirabló
veterán
válasz XFishboneHUN #188994 üzenetére
Mi a forrás? Egyik-másik árral még ki is tudnék békülni.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
veterán
512-es Xs Plus olyan 490 ezer körül lesz itthon. Király.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
spawn21
veterán
Azért a nagyobb tárhelyes árak durvák lesznek.
430 körül van a hivatalos ára a 256-as modellnek. 460-480 körül lesz gondolom a nagyobb.
Óvatosan megyünk egyre feljebb , lols24U+15p
-
Tibee86
nagyúr
Még mindig túl olcsók, így nem kell egyik se...
-
Hegyirabló
veterán
válasz XFishboneHUN #188996 üzenetére
Ismerem a srácot múlt hét óta (Nem vicc, most kaptam rá a csatornájára).
Szerk: Egy másik topikba ezt írtam pár napja az árakról.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
veterán
válasz XFishboneHUN #189008 üzenetére
De ez nem ilyen egyszerű sajnos, ahogy írtuk is.
Syl: ne már, szimpatikusabb nekem a Plus. Mostmár nem olvasok pletykákat, pár nap és itt a keynote.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Hegyirabló
veterán
Első módszered az ugyanaz, mint az enyim.
Na, erőt vettem magamon, és megtettem azt a nyolc métert a másik gépig.
A táblázatom szerint jelenleg a legolcsóbb iPhone X 64GB az iCentrenél kapható 350 ezerért, akciónésan. Egyébként Magyarországon olcsóbb a telefon, mint Ausztriában vagy Németországban, ahol egységesen 376 ezer forint a telefon. Ez persze csak a Media Markt árai, más Apple kereskedőket nem néztem ebben a két országban.
Szerk: Bocsánat a legfontosabb kimaradt: tavalyi magyar árak.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Én a második módszert használom, nem pontos teljesen, de nagyon megközelítő értéket ad mindig. Valamint ha már eleve ismered az Apple árazást akkor is be lehet tipppelni. Pl: AirPower szerintem lesz kb 60-70 ezer.
-
nagyúr
Vagy be tudod ezt lőni egyszerűbben is, megnézed a mosani US árazást meg a magyart... és a szorzót a kettő között ráteszed az új dollár árakra... és megkapod mennyi lesz minimum az új teló(k).
Pl ha 1000 dollár most kb 380 ezer Ft (64GB X)
Akkor az "apple" szorzó pont 380.
Tehát az új Xmax rendre 380 / 437 / 494 ezer forint lesz kb... minimum!
Az Xs meg 341 / 399 / 456 ezer.Nyilván "kerekítve" a pszichológiai 9 990-es értékre majd valahová az utolsó ezreseket.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hemaka
nagyúr
válasz XFishboneHUN #189316 üzenetére
En a 8plusszal elvagyok egy ideig, nem tudnak semmi olyat bemutatni es gyanitom nem is fognak, ami nagyon megmozgatna a penztarcamat.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz XFishboneHUN #189530 üzenetére
...de a TouchID-t nem nyitja, a kérdésem pedig arra vonatkozott.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Arcképgyáros
válasz XFishboneHUN #189557 üzenetére
Dupla annyiert mert az SE 160k-s arral kezdett.
-
Lefty
addikt
válasz XFishboneHUN #189550 üzenetére
XR korrekt szerintem, de 8 plus is nagyon jo. En is 6S-rol mennek.
-
30z.Samu
félisten
válasz XFishboneHUN #190268 üzenetére
Nekem a 11-essel nem is a sebességgel volt gondom, hanem hogy a gyári alkalmazások alig akartak menni. Pl a számológép egyszerű összeadásra is alkalmatlan volt kb a 11.2-ig. Ahhoz képest a 12-es kiforrott rendszer eddig...
Sic Parvis Magna
-
h1ght3chzor
őstag
válasz XFishboneHUN #190268 üzenetére
Épp ezért kérdeztem, mert a múltkori 11-es frissítés után majdnem kihajítottam a telefont.
Már megy is felfele.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Arcképgyáros
válasz XFishboneHUN #190886 üzenetére
Jól tudod.
-
allein
addikt
válasz XFishboneHUN #190886 üzenetére
Itthoni árából megveszed kint a készüléket és kijön még belőle egy új óra is
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz XFishboneHUN #190942 üzenetére
De nem értem miért vagy attól tartotok h lopott? azért a számlákat még én is megtartom, hiába kicsi a lakásom
-
válasz XFishboneHUN #190960 üzenetére
Van itthon két iPhone 3G, természetesen mindkettő a dobozában. Az a minimum, hogy az ilyen cuccok dobozait (is) megőrzöm!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Arcképgyáros
+1
-
MasterMark
titán
Mondjuk a TV dobozd pont érdemes meghagyni, mert csak abban lehet normálisan szállítani. (Már ha ilyen terv van.)
Switch Tax
-
joey04
titán
válasz XFishboneHUN #191151 üzenetére
Nekem pont fordítva. Kezembe fogtam és elvarázsolt a nagy kijelző
-
Peterzon94
tag
válasz XFishboneHUN #191462 üzenetére
van aki nézi őt?
-
Alex91
félisten
válasz XFishboneHUN #192765 üzenetére
Meg a 110 V...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
nederlanden
senior tag
válasz XFishboneHUN #192765 üzenetére
Koszi.,pont olyan nincs.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
tothjozsi96
addikt
válasz XFishboneHUN #193741 üzenetére
hol kerül ennyibe?
-
aujjobba
addikt
Én is annyiért vettem (külföldön), nekem megérte, elégedett vagyok vele.
A drágaság itt elég szubjektív, én nem tudom neked mennyit ér meg, nem is értem miért másoktól kérdezed eztNade hogy kicsit objektívebben közelítsük meg a dolgot, nézz körül más gyártók hasonló tudású termékei között és aszerint dönts. De másik olyan termék, ami úgy működik együtt az iOS-es eszközökkel mint az AirPods, valszeg nincs.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz XFishboneHUN #193745 üzenetére
Azért néhány idegesítő bugra számíthatsz, amik ugyan kifejezetten ritkán jönnek elő, de előjönnek.
Leírtam már ezeket valamelyik topikban, valaki meg is erősítette, de nem találom.Néhány jelenség:
- kiveszem a tokból be a fülbe, de nem csatlakozik fel valamiért, kezdhetem elölről
- beteszem a tokba, nem jut el az agyáig valamiért, felcsatlakozva marad és ha elindítok valami zenét akármit a tokban szól a füles, ha nem merült le közben
- tegnap 10 másodpercenként fel/le csatlakozott miközben végig a fülemben volt, és csak azután javult meg, hogy a Beállításokban fullra ki/be kapcsoltam a BT-t. Vezérlőpultról BT elszürkítés nem volt elég. -
dud998
őstag
válasz XFishboneHUN #193745 üzenetére
Én már nagyon régen használom és nem cserélném le semmire sem (max majd az újra, ha tényleg megkapja az 5.0-ás bluetooth-t, illetve sikerül rajta érdemben fejleszteni).
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
Annyit bőven megér főleg újonnan boltból hiszem itt PH!-n megy annyiért...😄 Nekem megvan pár hónapja, de nem tudnék meg egy hasonlóan jó működő ilyen fülest ami konkurencia lehet számára.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
lugosi
MODERÁTOR
Kinek hogy, nekem egyértelműen igen. Én drágábban vettem, azt is megérte (nekem).
-
Norbi.
őstag
válasz XFishboneHUN #193768 üzenetére
5C-re iOS 10 volt a vége, aminél nem tudja megnézni.
Másik, nekem a 7 Plus 88%-os akkut írt, és három óránként töltöttem, akkor is ha nem nyomogattam. Az max egy tájékoztatónak jó szerintem.De szerintem rendben van az az akku, ha a folyamatos használat bekapcsolt kijelzőt jelent.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz XFishboneHUN #206300 üzenetére
Persze 6S-hez képest más tészta.
-
markknight
veterán
Én most pont egy 6s-t (ez volt itt a cégnél a tartalék telók között) nyúzok, mert ma viszik innen aprórol az x-em, na és az a lényeg, hogy eddig olyan különös lassúlást nem vettem észre Lehet én vagyok hülye, de mint a villám úgy megy rajta az iOS 13. Szal lehet, hogy azért annyi mindent nem fogsz észrevenni
(#206303) celofanker: Alap iOS hibák ezek, évek óta együtt élünk ezekkel.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Elsőre nem valami szép a hátlapi kamera, de megszokható. Viszont: többnyire fehér telefonjaim voltak (jelenleg is), de most először jobban tetszik a fekete és a zöld, különösen az utóbbi. Az a zöld nagyon jó lett....
Szerk.: ...és végre van gyári átlátszó tok, így aki a telefonjában szeretne gyönyörködni - a barátnője/felesége helyett -, az innentől kezdve megteheti.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz XFishboneHUN #206336 üzenetére
Nekem Xs Max arany volt. X volt ezüst és szürke is. Összességében szerintem Ezüst->Arany->Fekete a szépségi "szint".
Viszont a 11 Pro Max-ból én is a Midnight Green-t rendeltem elő.
Egész nap a videókat nézem róla és úgy látom nagyon jól döntöttem ezek alapján.
Persze, majd élőben derül ki.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
eni0011
újonc
válasz XFishboneHUN #206650 üzenetére
Nem tudom miért vannak kiakadva a kamera elrendezése miatt... szerintem ez gyönyörű 😲
-
herdsman12
őstag
válasz XFishboneHUN #207717 üzenetére
Nagy gáz van, ha ez a megoldás.
#local1
Bal felső némítás kapcsolóval mizu, ha kapcsolod?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz XFishboneHUN #208363 üzenetére
Mindegy, csak elkalandoztam, de közben belelógott a kezem a bilibe és egyszerűen nem tudom megmagyarázni magamnak, hogy a mostani X-hez képest miért érne meg ez nekem +200ezer forintot. Kb. semmiért.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Prowler
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz XFishboneHUN #216146 üzenetére
A telefonon az icloud fiókba mented őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest