- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Ha ez kiváló minőségnek nevezzük, akkor valóban süket vagyok 😀😀😀 bár a kötelező éves orvosi hallásvizsgálat nem ezt igazolja ,de sebaj. Átadom a kollégámnak is, hogy valószínűleg az ő füle is szar,bassza ki a Sennheisert, amit helyette vett és használja tovább az Apple cuccot, mert az a kiváló. Nem kötekedni akarok esküszöm,a véleményemet írtam le .
-
cs.zs.
veterán
Tegyük hozzá azt is, hogy teljesen eltérő az ízlésünk mellett a tényleges hallásunk is. Ami egyik embernek (az idősebbnek, vagy hallássérültnek) jó, attól a másik fejreáll, vagy ami az egyik embernek csodálatos, annak a másik ember csak a felét hallja.
Eként ez (még tökéletesen halló fiatalok között is) majdnem olyan meddő vita, mint a termék szépsége - mert az ízlések sem egyformák. -
klaya86
senior tag
Nézd , ugyanott, ugyanolyan körülmények között próbáltuk a két fülest. Az enyémben zajszűrés sincs, mondom, egyszerű melósnak vettem. A csarnokban kb 70-80 decibeles zaj van. Az airpods hangereje kevés volt,a zajt nagyon lehetett hallani, a hangzás tompa, se magas,se mély , közép tartománybab nyöszörgött valamit. A Lenovo oké, gumiharangos ,agybadugós, de nincs zajszűrés. A zajt kb alig hallani,a zene pedig teljesen élvezhető, inkább V karakterű hangzás,se szépen szól.Nyilván be lehetne jobban állítgatni az airpodsot, de a Lenovot is csak használom, semmi EQ, semmi extra. Spotify, aztán Youtube-ról ment a zene. A kollégám szerint is egy csöves, pedig ő aztán full Apple fan, de már bánja, hogy megvette. Nem vagyok süket nyugi, a munkatársam sem. Egyszerűen ez harmat gyenge, zenére abszolút alkalmatlan cucc és ezt az árától függetlenül mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest