- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
válasz
pakfong #6719 üzenetére
Értem, köszönöm a választ! Én is valahogy így gondoltam, csak az ügyfélszolgálatot nem tudtam elérni, mert folyton csak mondta a magáét, hogy "minden munkatársunk foglalt..." Aztán később már sikerült elérni őket, és ők is ezt mondták, szóval így rendben lesz. Mondjuk rögtön rá is kezdték, hogy azért adjam meg a telefonszámot, mert lehet, hogy kötbért kell fizetnem, meg bla-bla-bla, de mondtam, hogy ne reménykedjen, mert nem kell! Kérdezte, hogy miért megyek el, mondtam neki, hogy azért, mert olyan ajánlatot kaptam, amivel az Invitel nem tud versenyezni sem sebességben, sem pedig árban. Erre azt mondja, hogy még... Hát, mondom rendben van, én állok elébe, ha majd eljön ez az idő, akkor ismét találkozhatunk, végülis itt csak 1 év hűséget kellett aláírnom, nem hármat!
szerk.:
Mondjuk attól félek, hogy ha a VDSL-re (vagy az optikára) gondolt, akkor még jó darabig a kábelTV-nél maradok, mert az elkövetkezendő 5 évben olyan ide biztosan nem jön!
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest