- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
A laposod valameddig el fog döcögni azzal az inverterrel, de a tápegységed nem fogja túl sokáig tolerálni ezt az áramforrást...ezek a kapcsoló üzemű tápok nem erre vannak tervezve! Elég széles feszültségtartományban mennek, de mindent azért azok sem bírnak ki!
Ha másokat is meg szeretnél erről kérdezni, akkor ezt a kérdésedet ITT is felteheted! -
Gowron
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly egy számítógépes boltban kerestem egy autós invertert a gamer laptopomhoz. Ez egy akkoriban elég fullosnak számító ROG Strix, 2021-es. Mivel totál analfabéta voltam a dologhoz és semmi időm nem volt utánaolvasni sem, segítséget kértem a boltostól. Azt mondja, majd ő tudja mi kell nekem és intézi.
Megállapodtunk ebben, azt mondta 30 lesz max. 40 lett, nyilván ez egy jutalékos ár, nem is volt ezzel semmi problémám, az eredeti becslés ellenére sem, hisz szaki és segített nekem, azt sem bántam volna, ha ez az egész jó, nem kell vele szenvednem és csitti-fitti ,ha akár 10-15 ezer forintot tett volna az árra, de csak 8-at tett egy gyors google keresés után. Bizalmat szavaztam az emberünknek, segítjük a kisvállalkozót. Ez egy Green Cell 12V-os módosított szinuszos 300/600W inverter. inv05de kódszámú.
Megjött az inverter, kifizettem, átvettem, hónapokig hozzá sem nyúltam, költöztem, dolgoztam, magánélet. Aztán hirtelen szükségessé vált az inverter, volt egy kis időm, kibontom, kicsit utánanéztem a dolgoknak és kiderült, hogy a gyakorlatban totál szar ez az inverter arra amire nekem kell, pedig pontosan elmondtam mire és milyen lapihoz kell. Ugyanis míg azt említette az emberünk, hogy ehhez nekem szinuszos inverterre van szükségem, ő "modified sine wave"-eset rendelt nekem és két perc utánajárás kellett, ahhoz, hogy kiderüljön, hogy nem alkalmas arra, hogy laptopot üzemeltessünk róla, mert ehhez "pure sine" kellene. A dobozon rajta is van mindkét variáció, de magán a gépen már "modified sine" van.
Nyilván ezzel ráb@sztam, de nem hiszem, hogy ezzel bármit is tudnék már kezdeni . A kérdésem az lenne, hogy károsítaná e a lapit ha erről a forrásról üzemelne? Tök jó, hogy már ezt tudom, de ha nem muszáj, nem költenék még 50 ezret egy inverterre.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- ThinkPad T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest