- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Üdv!!!
Egy olyan problémám lenne, hogy mikor internetezek, akkor a böngészés lassú, de a letöltés és a feltöltés jó(, de van amikor gyors van amikor lassú a böngészés).
Internet Explorer 8 vagy Mozzila vagy Google Crome ezeknél mindegyiknél ezt csinálja.
Törölni szoktam a sütiket, de a legtöbbször ez sem ér semmit.A gépen Eset Smart Security van, illetve Spybot van, de néztem más kémprogram keresőket mint a Spyware Terminátor és a Malewarebytes, de ezek nem találtak semmit. (csak a Spybot szokott
, de akkor se lesz jobb --> szóval a gép nem lassú csak a böngészés).
Néztem, hogy valamilyen futó program megy-e, de a processzort nem fogja le semmi.A szolgáltatóm a Diginet, és ha tesztelem a sebességet, akkor elég lassú a fel- illetve letöltés, de amikor ők tesztelték, akkor jó volt nekik.
A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja ezt, és mi lehet a megoldás???
A választ előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Battlefield 6
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest