- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
én csinálok valamit rosszul, vagy így a normális működés?
új tbsz, beutaltam forintot, átváltottam dollárra, majd vettem valamit. ár + költség után is maradt dollár, de ez meg visszaváltott dollárt forintra, majd a forintot újra dollárra.
tbsz esetén forint alapú az elszámolás, azért csinálja? vagy mi a bánatért? -
ath
senior tag
válasz
banderasz77 #1676 üzenetére
99% ibkr mobile app, nagyon ritkán web
-
ath
senior tag
tbsz-en volt forint aprópénz, kb 65$, és eladtam eurós etf-et. erre ahelyett, hogy a teljesült megbízás értékéből vont volna le 3 euró díjat, átváltott dollárt euróra. portfóliónál a teljes eladási összeg settled cash-ként jelenik meg, így nem értem ez miért volt szükségszerű lépés.
-
ath
senior tag
válasz
werszomjas #1193 üzenetére
Simulacrum: ha 2024-et lejelentetted a minimum 25e huf befizetéssel, utána nincs teendő (szerintem).
-
ath
senior tag
2019 tbsz rollover után az onnan átkerült pozícióknak rossz a cost basis, amit kézzel nem is lehet frissíteni. van arról infó ezzel mi lesz?
-
ath
senior tag
jelenleg az a gomb felirata, hogy "Transfer all assets from this TBSZ to your Individual account.", de miután ráböksz, kiválasztódik a 2024-es.
lehet ez a felirat megtévesztő és a mi speciális esetünk miatt a globális felületet nem módosították a globális felületet, de én nyugodtan meg szoktam nézni általában a menüpontokat, úgyis meg kell erősíteni ha valami változtatást akarok. -
ath
senior tag
válasz
Simulacrum #747 üzenetére
ez attól függ: ha friss a 2024 tbsz, akkor jelezni kell, de ha csak beleforgatod a 2019-et és korábban megnyitottad a 2024-et, akkor arról már nyilatkoztál, onnantól pedig mindegy mi kerül rá.
nort_on miért jelentenéd?
kovaax nem kaptam semmilyen értesítést, de a 2019 számlát kiválasztva a 2024-es tbsz rögtön kiválasztódott. én ibie kezdtem, nem tudom számít e.
-
ath
senior tag
ez a 2019->2024 tbsz rollover request meglepett, hogy tényleg csak néhány kattintás volt
más is adott már le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest