- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
killer76 #21446 üzenetére
talán azért mert csak két magot használnak a játékok..tehát neked elvileg van feleslegben kettő...de nem mindegy hogy 2.4en vagy 3.6on megy a kis nyavajás
meg ha tudja alapból akkor miért ne?...ingyen van..tessék kihasználni. Olyan mintha vennél egy Ferrarit és csak belvárosban hajtanád napi 5km átlag 60km/h.... amikor tudja az az autópályán a 280at is
-
Laraxior
titán
válasz
South Velen #21405 üzenetére
én anno teszteltem 1.6GHz@0.80V
stabil volt..és nem melegedett...viszont tetű lassú volt
-
-
Laraxior
titán
válasz
joshua7 #21232 üzenetére
ez a szutyok DQ6 is simán viszi a 460as FSB-t..én 3.6GHz-en használtam amíg Nálam volt.. 450x8. Egyszerű beállítás.. a legtöbb Quad viszi is
A lap meg nem eladóvettem rá vizesblokkokat...lekaptam a nagy heatpipe-ot. Próbálkoztam visszavásárolni a régi DS4emet..de nagyon nem akar megválni tőle a mostani tulaja... pedig felajánlottam neki az 1:1 cserét erre
..mondjuk ha benne lett volna akkor most nem Nálad van az a Quad..hanem Nálam repeszt 4GHz-en 24/7
-
Laraxior
titán
Igen! Bim is hasonlóképp járt a régi majd' 500W-os Enermaxával..Aztán vett egy Corsairt..és minnyá sikerült neki 3910en a prime
Neked is mondom meg joshuának is:
Ha lekapcsol a gép...azt több okból is teheti. (Nálam pl a 410es Chieftec mondott viszlátot..3.6GHz felett)
1. tényleg nem bírja táp leadni azt a hatalmas feszültséget...
2. terhelés alatt túlmelegszik az alaplapon valami tekercs vagy kondi vagy valami feszingadozás lesz miatta és ennyi
3. a proci melegszik túl... Nálam azért volt a max. 4185MHz (485x9) 3dmark06 alatt,mert nem bírtam egyszerűen hűteni.Még 15 fokos vízzel sem.Teháta legfontosabb ez alá a szar alá egy bika táp..és ha prime-oltok akkor mindenképpen jobb egy olyan procihűtő,ami a lappal párhuzamos ventivel rendelkezik...ha nem akkor valami fújja a levegőt a proci körüli alkatrészekre. Nem 3.4..meg hasonló primeok-ra gondolok...
38xx+ott már lehet küldeni a feszt...meg figyelgetni a villanyórát..mert pörög mintha meg lenne veszve
mondjuk Nálad az is lehet hogy a lap nem szereti a magasabb FSB-t... erre én vagyok az élő példa
A régi DS4emnek sima ügy volt a 480+ FSB Q-val... ez a DQ6 meg megfeküdt 460+nál
Tehát eléggé ki kell tapasztalni mit is tud a lap
-
Laraxior
titán
miért lenne elég ha egyszer mennie kell 1125ön is?...ne adjam már alább annál amit feltétlenül tudnia kellene egy ilyen kitnek.
Bagira: ha abban a lapban tudna annyit akkor minden gondolkodás nélkül tenném is fel hirdetésbe ezt a lapot. Nem telik semmibe sem. Rendszert nem kell tenni.... csak össze kell szerelnem. egyébként sokan mondták hogy nagyon jó lapot fogtam ki még a DS4-DQ6ok között is..most látom csak hogy milyen igazuk volt
sajnálom azt aDS4et..nagyon jó kis cucc volt
mindegy..Lehet el is viszik a Q6600ot... rápöppentem megint az airsoft témára..igazi dzsungelharcos leszek...veszek egy halom fegyvert..aztán "maximum armor" lehet aprítani
Lehet egy 4GHz-es prime-ot nézek... márha a lap bírja... még hiányzik a fetek alól backplate... kicsit homorú az alaplap..sajna igy nehézkes a prime
-
Laraxior
titán
azért jó ha megy... bizonyos korlátok vannak...de akkor legyünk már ennek a korlátnak a csúcsán..értem itt azt hogy
most 450es FSB-n megy a cucc..akkor a ram mehet 900-1080-1125-1350...
ebből ugyebár 900 kilőve mert gagyi... 1350 megint kilőve mert sok... Maradkettő ami meg is valósítható. Az 1000 egyelőre kivitelezhetetlen.
Mellesleg játékoknál jól jön minden kis extraFőleg a Warsnál..ott nem hibázhatok
Halálpontosnak kell lennem..és lehet a ram köpne bele a levesembe (távcsövembe) jó mondjuk ott inkább a mennyiség mint a minőség..de most szerencsére mind a kettő megvan
Megjegyzem a régi Kingmaxok is mentek igy
és ne is melegedtek..10k volt 4x1GB..ez meg 40k
és még megvan a blokk a 300eurós vételi árról
Bagira: mert nem volt miben menjen..látod DQ6...és a régi DS4em odavert neki
schwartz P35ös DFI-jében 500as FSB-t is ment a Q
-
-
Laraxior
titán
HSM: nem az everestet értem az alatt hanem az órajelet
1125 fölé még nagyon mentem
persze normális fesszel..tekintve ezek a modulok erősen melegednek
BIM: igazából nem akarok lapokat cserélgetni.. van egy DS4 az apróban irtam a srácnak ha megy 480as FSB-t egy quad benne akkor megveszem..27ért hirdeti..30at mondtam neki... 30ért még ezt is eltudom adni
Azért nem mindegy hogy 3.6-on járatom a Quadot...vagy éppen 3840en
a videokarim miatt.
Ha két modul ramom lenne akkor is jó lenne a 480as FSB... 480x2.5=1200MHz4el viszont megpróbálnám 2.4es szorzóval..115xMHz-en járatni a 4 modult
-
-
Laraxior
titán
válasz
slett27 #21059 üzenetére
a lapocska nem olyan mint a régi DS4em
csak a 460as FSB-vel bír... DS4ben 480 is volt..
mondjuk a 460x9,elég szép lehet4140...eléggé melegedős a kicsike,kellene neki egy kis hűs levegő aminek híján vagyok most,csak a eső esik
Meg várok még két backplate-et a fetek alá -
Laraxior
titán
visszatértem egy políros "kollégával"
dőlnek majd a 4G+ eredmények
-
Laraxior
titán
Ő kiszámolta hogy 200W-ot nem ehetett a proci,mert a lapon levő valamik nem tudják azt leadni..amikor mgemlitettem hogy egy Q6600 beszippanthat akár 250W-ot is. Szép eredmény
Én is próbálkoztam anno...1x percnél jelzett hibát
most a Q9550emmelis ugyanitt tartok. Jelen pillanatban is fut a prime.
De ezt majd a York topikban
-
Laraxior
titán
válasz
slett27 #20823 üzenetére
P35-DS4...Q6600@480x8 Hajrá
-
Laraxior
titán
válasz
Armando_19 #20632 üzenetére
Ha az nem jön össze tudok egyet...
ugyanolyan mint az enyém volt...
Nálam 4300at ment
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #20520 üzenetére
Wolfdale...
-
Laraxior
titán
válasz
TheDragon007 #20516 üzenetére
0.00V-on 4207MHz? elég jól megy a procid
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #20448 üzenetére
aki q6600ot akar tuningolni,az P35... ez nem kétséges
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
nem..túlmelegszik,és újraindul. bár azért én ódzkodnék attól hogy 1.8at adjak neki biosból..még az 1.75öt sem kockáztattam meg. Bár max órajelhez ha nem terheled, akkor messze van a túlmelegedés. vagy csak simán egy FSB wallba ütközöl.... 480-490 körül lesz a lapod vége,ha... nekem 4.3 volt a vége ... 4320on is ment..csak éppen nyomtam egy sPi-t,de újraindult. 4.4en már nem indult el
-
Laraxior
titán
1.7 nyugodtan mehet neki.... csak legyen mivelhűtve..mert még a 15 fokos víz sem fogja meg,és a fél perces CPU tesztnél simán túlmelegszik.
E8xxx topikban is volt egy bátor emberke aki léggel küldött az E8nak 1.7et biosbólén is csak annyit mertem neki adni...biosból,de az ledroppolt..elég sokat
-
Laraxior
titán
válasz
TazLeacher #20386 üzenetére
abban a lapban ne is fogja nagyon tudni... hoki ez a nForce ilyen célokra.
-
Laraxior
titán
válasz
BraveHeart #20382 üzenetére
ha a 3.6GHzet eléred akkor már boldog lehetsz
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #20133 üzenetére
nem ijesztegetek én senkit...
Attisnak szerinted miért nem megy a Q9450? Mert 3 fázisú a lapja..de azért nyomatja a tuningot. Nem véletlenül mondják hogy P35nél a DS4 és a DQ6 való tuningra.
Persze biztosan menni fog benne,csak nem mindegy a drop...
PLL,meg VTT,meg a hasonló állítási lehetőségek tudomásom szerint nincsenek.Egyedül az északi hídnak lehet feszt adni. -
Laraxior
titán
Q6600@3720MHz@1.44V
Nem is olyan melegmehet ez még feljebb is.
-
Laraxior
titán
nah igen,és mi a helyzet a QX9770, a Q9450, az e8500el? Azokról is ígért tesztet...
Vagy nekem kell megcsinálni?az utolsó kész is van a Wolfdale topikban,és a 3dmark06ban. Az elsőhöz remélem jövő héten hozzájutok, és akkor az is meglesz.Q9450el meg nem foglalkozom, nem maradt cash
-
Laraxior
titán
24/7 ne legyen 1.5V felett még ha hűteni is tudod. De azért közben tapogasd erőteljesen az északi hidat...eléggé megviseli egy quad,meg a tekercseket is. Én már csak tudom..jó darabig ment 480x8on
azóta levettem 465x8ra. 3840ről 3720ra. Sok különbség úgysincsen.
nem biosos értékek,hanem CPU-Z. -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Meg kellene nézni mit megy alapfeszen a kis kacat
akkor tudnám használni az energiagazdálkodást is.
Nem kifizetődő 4Ghzen járatni 24/7 (mert most már lehet,fasza idő van)
ha már a VGA is keveset zabál... -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #19950 üzenetére
és a tömege sem elhanyagolandó a full réz cuccnak. 1.8kg....ha véletlenül ne adj isten megkoccintod a gépházat kicsit megmozdul,az biztos hogy az a hatalmas borda,mindenestől kikapja az alaplap azon részét,ha van hozzá backplate,ha nincsen.Szerintem azt fekvő házba javallott tenni...
-
Laraxior
titán
Csak hogy én se maradjak ki a jóból
everest -
Laraxior
titán
Kíváncsi vagyok 1.6GHzen mennyi fesszel lesz stabil.
0.976V-on fut a prime. BIOSból 1V-ot adtam neki pontosanprime lalatt: nem éri el a35 fokot
-
Laraxior
titán
egy kis downclock:
0.976V
1.6GHz (266x6)
Lehet ennél lejebb használni 24/7?komolyan...
-
Laraxior
titán
csak gratulálhatok...és nem Soaknak..
-
Laraxior
titán
azt nem tudom hogy a 45nm-esek mennyit esznek...
Viszont hogy miért áll le a géped az valószínűleg a túlmelegedett kondik okozzák,vagy tekercsek,nem tudják azt a feszültséget biztosítani amit kellene,ingadozni kezd,nem kell folytatnom... kiküszöbölheted egy erősebb venti odatételével. Bár nem garancia hogy nem fognak sípolni a kondik,Nálam is az van...előfordul azzal aki 3.8on hajtja 24/7de egy Sunon gondoskodik is a megfelelő légmozgásról...183m3/h
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest