- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Tényleg próbáld ki egy másik hűtővel, mert az is lehet, hogy görbe, vagy nem fekszik fel rendesen a hűtő, valami miatt, és akkor aztán kenheted rá a zsírt...
Az Intel gyári hűtővel egyenértékűt, vagy jobbat is kapsz 2500-3000 Ft-ért (pl Glacialtech, Spire) és már meg is oldódott a problematika. -
Goose-T
veterán
A procim egy 2.53 P4. Nekem elmegy rajta a gyári P4 hütô és marha halk is.
Idle: 47 fok
Max. terhelés sokáig: 53 fok.
A szoba egy agyonfütött lakótelepi szoba, olyan 26-27 fok is szokott lenni, fôleg mostanában, hogy kint sincs hideg. -
karyo
senior tag
én sem voltam megelégedve a gyári p4-es hűtéssel, főleg az a grafit szar nem kéne a borda aljára, mert sokkal szarabb mint a szilikon.
nekem p4b 2.4 van, ami a gyári hűtéssel kb ezt a performance-t mutatta:
idle:~45C
100 load 10 perc után:~61-62C
Lecseréltem egy Glacialtech 4350 light-ra, ami egyébként halkabb is:
idle:~38C
100 load 10 perc után:~48-49C
Na ennyit számit egy jó hűtő:U -
e-biza
őstag
qrvára felb@szta az agyma ez a gép. nézem asus pc probe. 60fok, 61 fok egyszercsak lemegy 50 fokra. még mindig magasnak találom de normalizálodik. ilyenkor szétvet az ideg :(
-
e-biza
őstag
hi,
a köv gondom akadt. összeraktam az inteles celeroncsos gépet gyári intel hütö, ráfeszitve, de 54 fokot mutat a bios, a borda jeges. arra gondoltam nem fekszik normálisan, raktam közé most egy kis szilikon zsirt :) ami 1000% hogy kitölti a teret a cpu/borda között. mégis magas a hömérséklete. egy asus pe-x van benne 645-ös chipsettel. a melettem robogo 2600+ sincs ilyen ''meleg'' :( valakinek van 5lete?
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest