- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Igazad van, gyorsan olvastam, elsiklottam a lényeg felett, csak a bejelentetlen GPU-ra emlékeztem, bocsi.
Amúgy nekem tetszik, ahogy ábrázolják Ciri-t ebben a videóban, nyilván kicsit idősebb lesz már a sztoriban, mint az előző részben volt. Nem értem, egyesek miért sértődnek meg, hogy nem egy-az-egyben úgy néz ki, mint akkor, hiszen azt előre lehetett sejteni, hogy valamivel később fog játszódni a folytatás. A Witcher-ek élete nem leányálom, pár évnyi szörnyhentelés után én megnézném, melyik nő maradna szupermodell kinézetű.
Egyáltalán nem meglepő, hogy felszed jó sok izmot, a csaták miatt sok sebhelye lesz, a stressz és állandó veszélyhelyzet meg még rátesz egy lapáttal. Nézzétek meg pl. a Hellblade-et, Senua is nő, mégsem panaszkodik senki a kinézete miatt, pedig ő aztán mentálisan is gallyra van vágva. Igaz, Ciri itt picit lomhábbnak és esetlenebbnek tűnik, mint a 3. részben, de nem tudhatjuk, mi történt vele azóta, így nem is szabad következtetéseket levonni ez alapján.
Azért is hülyeség Ciri külsején rágódni, mert még semmit nem tudunk a sztoriról. A CD Projekt RED még arra is képes lehet (ha nagyon akarja), hogy a Witcher III lehetséges végkifejletei alapján készíti el a 4. rész első pár fejezetét. És attól függően, hogy ért véget akkor, változni fog a karakterünk kinézete is. Bár mondjuk nehéz elképzelni, hogy amennyiben Ciri visszatért az apjához és később ő lett az uralkodó, hirtelen újra szörnyeket kelljen gyilkolnia, de végülis, sosem lehet tudni.
Merénylet áldozata is lehet, aki épphogy megmenekül, majd utána Geralt és Yennefer (vagy Triss) befogadja őt, majd később Witcher lesz és bosszút áll... Elképzelhető minden, én kíváncsian várom, mi lesz a Witcher 4 elején, megoldják-e az előző rész lezárásától függő indulást, vagy a jó befejezést veszik alapul, és Ciri azóta Witcher, mióta ott lezárult a sztori.
E tekintetben nekem mindegy, én rongyosra játszottam az eddigi részeket és ezt is nagyon várom. Én kifejezetten örülök, hogy Ciri lesz a főszereplő, nem pedig egy olyan Witcher-rel kell lennünk, akit még nem láttunk az előző részekben. Hiába térne vissza pár ismerős arc, nekem sokkal jobb Ciri-t irányítani, aki már ismerős, mint egy idegent. Geralt pedig már elégszer szerepelt, vonuljon csak vissza, elég kalandban volt már része, adja át helyét a fiatalabbaknak.
Amit viszont nagyon remélek, hogy a játék szerkezete (játékmenet, irányítás, stb.) megmarad olyannak, mint a Witcher eddigi részeiben. Konkrétan nekem az lenne a legjobb, ha egy-az-egyben olyan lenne az irányítás, a harcrendszer, és minden más, mint a Witcher III-ban. Nyilván nem lehetnek ugyanazok a képességek, de ha ebből is olyan szart csinálnak, mint a Dragon Age: The Veilguard-ból (és itt most nem a woke-ra gondolok, hanem a fapados, hülyebiztos játékmenetre), akkor nem tudom, lesz-e még olyan játék, amit ezután várni fogok még ebben az életben...
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
myckey
veterán
A három sem azt hozta, amit elsőre prezentáltak...volt ott downgrade.
Ez meg ráadásul, ahogy írtad is...nem a játék, teljes valójában.Mire ezt kiadják...lesz némi változás a dVGA piacon.
* egyébként a kinézete a karakternek, meg maga a Női mivolta legyen a legnagyobb probléma, es akkor remek játékot kapunk.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
stefi76
aktív tag
Értem.
Csak most a játékokról beszélünk, amiben Geralt volt mondjuk 98%-ban, de nem baj....
És ez egy játékos társadalomnak van eladva és arra volt átírva gondolom.
De - megint csak - nem baj.Mellesleg meg nem kell adni a nagyképűt, barátom, hanem a helyén kell kezelni a dolgokat, mondom még egyszer:
Ez egy játékos közönségnek egy ilyen történetszálon és jellemmel és körülményekkel és világgal eladott dolog volt.
Eddig.De.
Megnéztem most jobban ezt a bemutatót, tetszik a "mondanivalója" egyébként - csak átfutottam rajta - és megmondom őszintén, most így megfogott.
Legyen.
Meglátjuk mi lesz belőle.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest