Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz Rony949 #68 üzenetére

Igazad van, gyorsan olvastam, elsiklottam a lényeg felett, csak a bejelentetlen GPU-ra emlékeztem, bocsi. :)

Amúgy nekem tetszik, ahogy ábrázolják Ciri-t ebben a videóban, nyilván kicsit idősebb lesz már a sztoriban, mint az előző részben volt. Nem értem, egyesek miért sértődnek meg, hogy nem egy-az-egyben úgy néz ki, mint akkor, hiszen azt előre lehetett sejteni, hogy valamivel később fog játszódni a folytatás. A Witcher-ek élete nem leányálom, pár évnyi szörnyhentelés után én megnézném, melyik nő maradna szupermodell kinézetű. :K

Egyáltalán nem meglepő, hogy felszed jó sok izmot, a csaták miatt sok sebhelye lesz, a stressz és állandó veszélyhelyzet meg még rátesz egy lapáttal. Nézzétek meg pl. a Hellblade-et, Senua is nő, mégsem panaszkodik senki a kinézete miatt, pedig ő aztán mentálisan is gallyra van vágva. Igaz, Ciri itt picit lomhábbnak és esetlenebbnek tűnik, mint a 3. részben, de nem tudhatjuk, mi történt vele azóta, így nem is szabad következtetéseket levonni ez alapján. :N

Azért is hülyeség Ciri külsején rágódni, mert még semmit nem tudunk a sztoriról. A CD Projekt RED még arra is képes lehet (ha nagyon akarja), hogy a Witcher III lehetséges végkifejletei alapján készíti el a 4. rész első pár fejezetét. És attól függően, hogy ért véget akkor, változni fog a karakterünk kinézete is. Bár mondjuk nehéz elképzelni, hogy amennyiben Ciri visszatért az apjához és később ő lett az uralkodó, hirtelen újra szörnyeket kelljen gyilkolnia, de végülis, sosem lehet tudni. :)

Merénylet áldozata is lehet, aki épphogy megmenekül, majd utána Geralt és Yennefer (vagy Triss) befogadja őt, majd később Witcher lesz és bosszút áll... :U Elképzelhető minden, én kíváncsian várom, mi lesz a Witcher 4 elején, megoldják-e az előző rész lezárásától függő indulást, vagy a jó befejezést veszik alapul, és Ciri azóta Witcher, mióta ott lezárult a sztori. :)

E tekintetben nekem mindegy, én rongyosra játszottam az eddigi részeket és ezt is nagyon várom. Én kifejezetten örülök, hogy Ciri lesz a főszereplő, nem pedig egy olyan Witcher-rel kell lennünk, akit még nem láttunk az előző részekben. Hiába térne vissza pár ismerős arc, nekem sokkal jobb Ciri-t irányítani, aki már ismerős, mint egy idegent. Geralt pedig már elégszer szerepelt, vonuljon csak vissza, elég kalandban volt már része, adja át helyét a fiatalabbaknak. :)

Amit viszont nagyon remélek, hogy a játék szerkezete (játékmenet, irányítás, stb.) megmarad olyannak, mint a Witcher eddigi részeiben. Konkrétan nekem az lenne a legjobb, ha egy-az-egyben olyan lenne az irányítás, a harcrendszer, és minden más, mint a Witcher III-ban. Nyilván nem lehetnek ugyanazok a képességek, de ha ebből is olyan szart csinálnak, mint a Dragon Age: The Veilguard-ból (és itt most nem a woke-ra gondolok, hanem a fapados, hülyebiztos játékmenetre), akkor nem tudom, lesz-e még olyan játék, amit ezután várni fogok még ebben az életben...

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

• myckey

veterán

válasz Rony949 #68 üzenetére

A három sem azt hozta, amit elsőre prezentáltak...volt ott downgrade.
    Ez meg ráadásul, ahogy írtad is...nem a játék, teljes valójában.

Mire ezt kiadják...lesz némi változás a dVGA piacon.

* egyébként a kinézete a karakternek, meg maga a Női mivolta legyen a legnagyobb probléma, es akkor remek játékot kapunk.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

• stefi76

aktív tag

válasz Rony949 #52 üzenetére

Értem.

Csak most a játékokról beszélünk, amiben Geralt volt mondjuk 98%-ban, de nem baj....

És ez egy játékos társadalomnak van eladva és arra volt átírva gondolom.
    De - megint csak - nem baj.

Mellesleg meg nem kell adni a nagyképűt, barátom, hanem a helyén kell kezelni a dolgokat, mondom még egyszer:
    Ez egy játékos közönségnek egy ilyen történetszálon és jellemmel és körülményekkel és világgal eladott dolog volt.
    Eddig.

De.

Megnéztem most jobban ezt a bemutatót, tetszik a "mondanivalója" egyébként - csak átfutottam rajta - és megmondom őszintén, most így megfogott.

Legyen.
    Meglátjuk mi lesz belőle.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák