- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
GrooveHero #12617 üzenetére
1, Ahhoz megfelelő hardver is kell! Egy olyan gépen amelyikre csak úgy fel van szögelve a warez Primo, sohasem fog menni.
2, Egyelőre csak demo és parasztvakítás jelleggel működik. Az NNG promókban megjelent mint egy szuper újítás és lelkes buherátorok láthatóvá is tették a menüben (nem véletlen, hogy alapból el van rejtve). -
hovajk53
csendes tag
válasz
GrooveHero #12605 üzenetére
Utoljára 1.2 alatt működött nálam , de kikapcsoltam , és ha jól emlékszem a sys.txt-ben kikapcsoltam a funkciót , mert idegesített hogy minden bekapcsolásnál elmondta angolul a bejelentkező szöveget és azt hogy nem tud megfelelően működni . A gyökérben meg kell lennie a következő file-oknak vocon3200_asr.dll , vocon3200_base.dll , vocon3200_platform.dll , és ha jól emlékszem a sys-ben is engedélyezni kell .
-
hovajk53
csendes tag
válasz
GrooveHero #12603 üzenetére
Nem minden készülék alkalmas a működtetésre , és én eddig csak angol nyelvűvel találkoztam .
-
snowdog
veterán
válasz
GrooveHero #12601 üzenetére
Hangfelismerő technológia az iGO primo-ban
A Nuance beszédmotorjára építve az NNG új, a célmeghatározást jelentősen egyszerűsítő hangfelismerő technológiát fejlesztett ki, amely már az OEM partnerek rendelkezésére áll. Az iGO primo legújabb funkciója felismeri az egy összefüggő mondatban elhangzott címeket, ezáltal fokozott kényelmet, illetve találati arányt biztosít. [link]
Én még nem találkoztam ezzel a verzióval. Vagy csak nem tudok róla, hogy már nekem is ilyen van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest