- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Sajnos, mint Localhost, én is időleges búcsúra kényszerülök. Azazcsak este hat után és éjfél után
leszek a Prohardveren megtalálható, azon egyszerű oknál fogva, hogy most nincs szélessávú korlátlan internet
elérhetőségem. Most szünt meg a munkahelyem és ugyan szeptembertől újat ígértek, de addig szüneteltetem
a chello előfizetésemet és a freenetes kétcsatornás ISDN - el nyomulok.
Mivel van a gépemben ISDN kártya és ISDN a telefonvonal is, ezért csak össze kellett kötnöm
a kártyát a modemmel, de ez a sebesség is elenyésző, nem beszélve a percdíjakról, amelyek viszont
a kábeles eléréshez képest magasak.
Egyszóval: akik kértek tőlem ezt - azt, azoktól elnézést kérek, de jelenleg nem tudom teljesíteni a kéréseket
a fent felsorolt indokok miatt. Reméljük augusztus végén minden rendeződik.
És egy kérés: az elkövetkezőkben fog megjelenni két olyan ''program'', amelyet nagyon szívesen megnéznék
kipróbálás céljából, de nekem nincs rá most lehetőségem, hogy beszerezzem. Aki segítene és nagy sávszélessége van
dobjon meg egy méllel és lerendezzük a dolgot, akár így, akár úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest