Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Witcher, SWTOR (ez konkrétan jobban fut az X220-on, mint 1280*800-ban a HD3650-es T500-on futott), Dawn Of War II, Skyrim, Two Worlds, Pillars Of Eternity mostanában. Ebből semmi sem akad, igaz, ugye 1366*768 a natív felbontás, de pl. a Pillars Of Eternity alatt rendesen melegszik a noti.
Az egyetlen FPS, amivel játszottam mostanában, a jó öreg L4D, a sebességgel semmi bajom nem volt, de grafikai hibákat találtam (pl. bizonyos alkalmakkal fényforrások fényudvara helyett feketeség jelenik meg). Inkább ilyen gondok vannak, amik szerintem ráadásul az Intel drivernek köszönhetőek, de ezek sem túl gyakoriak. A L4D-nél ez persze elég szembetűnő volt...
Összeraktam a közelmúltban egy desktop gépet kifejezetten játékra (nem "gamer" gép persze a maga Phenom II - HD7750 párosával), de arra még alig telepítettem valamit. A Pillars Of Eternity eddig az egyetlen, ami mindkét gépre felkerült (elővettem az első Dawn Of Wart + kiegészítőket, aztán jól beléjük feledkeztem
), de nem érzek semmi különbséget, egyiken sem szaggat vagy ilyesmi.Deus Ex: HR nekem is megvan, de a jelenlegi játéktempómmal kb. évek múlva jutok el odáig, hogy elkezdjek játszani vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Lenovo LOQ 15IRX10 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), de nem érzek semmi különbséget, egyiken sem szaggat vagy ilyesmi.