Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz hcl #115577 üzenetére

"De használni meg kényelmetlen volt"
    Nekem tökéletes volt. T420, T430 is, nagyon szerettem őket használni, és nekem nem kellett használnom hozzá a véletlen tapizás védelmet, mert minimális odafigyelésel el lehetett kerülni a véletlen hozzáéréseket.

"melyiken van trackpoint"
    Dell-eken volt korábban 3-gombos, de az új modelelkre tudtommal már nem teszi pár éve. HP-nál pedig csak 2-gombosak vannak, ami megint nem jó, mert a középső kellene scrollozni. Marad a Thinkpad-vonal. Egyébként az AMD-s T14 G2 még biztosan megfelel az igényeimnek, szóval egy pár generációra még valószínűleg nem maradok gép nélkül. :D

#115579 hcl : Dokkokkal én is szívtam keményen pár hónapot: [link] . :D De most egész jól megy már, remélem megtartja a BIOS a jó szokását. Ez amúgy egy egész jó tudású HP dokk, de bekapcsoló gomb persze nincs rajta, ez is mókás, modern dokkos gépet kapcsolgathatom a konnektor-kapcsolóval. :DDD

• Tikakukac

titán

válasz hcl #115577 üzenetére

WTF, de ezt kb. minden tudja, ami új... Vagy akkor az a bajod, hogy csak régi dokkok van a cégnél?

Nekem az a bajom, hogy nem olvasol. Tehát akkor ezredjére is: az, hogy papíron alkalmasak a mai laptopok type-c dokkolókon perifériákat illeszteni sajnos nem jelentik azt, hogy a valóságban is működnek. Ugyanis nem működnek, hektikusak, random hibákat generálnak, olykor súrolva a használhatatlanságot. De már vagy 10-en leírtuk ezt csak az elmúlt 1-2 hétben. Figyelj jobban és megérted mi a probléma. Az, hogy menjen a céges gépemen a dokkos ethernet úgy 50 fajta bios és firmware kellett, végül most már csak heti 1 eldobásom van. Cserébe az altatásból vissza nem térés és elalvás még mindig csak bios herélés útján működik.

Tehát amit szeretnék, hogy a feature lista ne úgy működjön, mint egy Alis svájci bicskán.

Új hozzászólás Aktív témák