Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"De használni meg kényelmetlen volt"
Nekem tökéletes volt. T420, T430 is, nagyon szerettem őket használni, és nekem nem kellett használnom hozzá a véletlen tapizás védelmet, mert minimális odafigyelésel el lehetett kerülni a véletlen hozzáéréseket."melyiken van trackpoint"
Dell-eken volt korábban 3-gombos, de az új modelelkre tudtommal már nem teszi pár éve. HP-nál pedig csak 2-gombosak vannak, ami megint nem jó, mert a középső kellene scrollozni. Marad a Thinkpad-vonal. Egyébként az AMD-s T14 G2 még biztosan megfelel az igényeimnek, szóval egy pár generációra még valószínűleg nem maradok gép nélkül.
#115579 hcl : Dokkokkal én is szívtam keményen pár hónapot: [link] .
De most egész jól megy már, remélem megtartja a BIOS a jó szokását. Ez amúgy egy egész jó tudású HP dokk, de bekapcsoló gomb persze nincs rajta, ez is mókás, modern dokkos gépet kapcsolgathatom a konnektor-kapcsolóval.
-
Tikakukac
titán
WTF, de ezt kb. minden tudja, ami új... Vagy akkor az a bajod, hogy csak régi dokkok van a cégnél?
Nekem az a bajom, hogy nem olvasol. Tehát akkor ezredjére is: az, hogy papíron alkalmasak a mai laptopok type-c dokkolókon perifériákat illeszteni sajnos nem jelentik azt, hogy a valóságban is működnek. Ugyanis nem működnek, hektikusak, random hibákat generálnak, olykor súrolva a használhatatlanságot. De már vagy 10-en leírtuk ezt csak az elmúlt 1-2 hétben. Figyelj jobban és megérted mi a probléma. Az, hogy menjen a céges gépemen a dokkos ethernet úgy 50 fajta bios és firmware kellett, végül most már csak heti 1 eldobásom van. Cserébe az altatásból vissza nem térés és elalvás még mindig csak bios herélés útján működik.Tehát amit szeretnék, hogy a feature lista ne úgy működjön, mint egy Alis svájci bicskán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Battlefield 6
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő