- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizitomo
tag
válasz
kpityu2 #14401 üzenetére
ebben meg nincs spo2, meres 1 perces idokoz, nincs valos ideju, minden ertesites tiltott, meg az is, hogy kez emelesre bekapcsoljon a kijelzo. sajnos arra tippelek, hogy az akksi megadja magat, egyszeruen semmi beallitast nem talalok. tegnap este levettem 65%on a kezemrol, latszolag nem is villogott semmi, reggel mar ki volt kapcsolva. azert esik rosszul, mert elotte tenyleg hetekig birta, aztan hirtelen. legalabb fokozatosan csokkent volna az uzemido, de nem.
-
krizitomo
tag
Hali, nekem is amazfit bipem van, egesz eddig tokeletesen mukodott, kb 2 hete kezdte el, hogy kevesebb, mint 1 nap alatt lemerul. Gyariztam, masik telefonhoz csatlakoztattam, full uj zepp telepiteshez, mindent kikapcsoltam, igy sem birja tovabb. Ertesites nincsen, egyedul pulzusmeres, se realtime adatok, semmi. Fenyerot is levettem. Elotte 3 hetig siman hasznaltam, majd amikor akkor feltoltottem, azota nagyjabol 20 ora, mindenfele atmenet nelkul. Akksi helet, vagy valami olyan, beallitas, amit nem tudok? Hatha valakinek volt mar ilyen es esetleg egy allitas az egesz, ami felett folyton elsiklok. Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA