Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Attól, hogy még hordozható, nem kell, hogy hordozd is.
Én használtam egyszer úgy portable Firefoxot céges gépen, amin elvileg csak én dolgoztam, hogy aa PP firefox tiszta kitömörített, és a belakott verziót mixeltem.
Ami mappa a belakás surán "hízott",azokat kiemeltem. tömörítettem egy exe-ébe. jelszóval.
Erre meg ment pár bat file. Az első a gyári portable exét hívta meg, a második lépésben a személyes adatokat emelte be. Kilépéskor meg egy újabb bat a kitömörített helyet (ami asszem a TMP volt) ürítette ki.Erre azért volt szükség, mert egyszer a rendszergazdámat láttam a böngészőmben. Cak semmi GDPR
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest