- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Aktív témák
-
MasOyama
őstag
Igen, köszi, hogy elmagyarázod, mert külöben nem tudnám. Még kezdő vagyok.
Van itt ez a sor:
<div onclick=''permetezo_gep ( 'green' , 'cyan' , 'green' );''>permetezzuk a kortet</div>
Ha nekem 40 gyümölcsöm van, akkor minden sorba 40 szint be is kell írni, ugye?
Nekem valami olyasmi kéne, hogy van 40 szó, és másik 40 szó, és ha rákattintok az első csoportban valamire, akkor a második csoportban elszineződik amire rákattintottam, de ha megint kattintok egy másik szóra az első csoportban, akkor az is elszineződik, de ami már az előbb elszinezödött, az visszaáll az eredeti szinére. Hogy érthető legyen: [L]http://www.spikesite.hu[/L] -
MasOyama
őstag
Köszi! Ez pöpecül működik, csak egy nagy baj van. Nekem 40 ilyen kellene. Azaz így egyesével hatalmasra nőne a kód. :( Valami egyszerűsítettebbet tudsz nekem ajánlani? :)
-
MasOyama
őstag
Köszi a segítséget, akkor ugy biztosan menni fog. Megpróbálom.
-
MasOyama
őstag
Sajnos ez nekem nem megy. Hibát jelez.
-
MasOyama
őstag
Valaki esetleg? UP!
-
MasOyama
őstag
Tudom, hogy van már ilyen topic, csak nem kaptam választ, azért próbálom meg így.
Szóval annyi kellene nekem, hogy egy adott oldalon, ha rákattintok egy linkre, akkor ugyanazon az oldalon egy másik szöveg színe megváltozzon. Valaki tud ebben segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robogó, kismotor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged