Hirdetés
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
t17t
csendes tag
Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!

[Szerkesztve] -
t17t
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is lett egy ilyen gépem. Egy hete van meg. Nyűvöm rendesen. A beállítások már kivesézve. Programok, játékok begyűjtve, kipróbálva. Összességében elégedett vagyok. Eleinte volt egy-két ''furcsaság'', de aztán rájöttem, hogy én bénáztam többnyire...
Csak röviden: Ami tetszik, hogy egyben van minden. Ezért persze fel kellett adni az egyesével jobbnak tetsző - többet tudó - cuccosokat! A telcsi rész tudhatna többet, lehetne felhasználóbarátabb. Nokiás voltam na... Az AeroMap-pel használom a GPS-t. 2.67-essel egész meg vagyok elégedve!
Egy kérdésem azért volna: Bár szvsz mindent jól beállítottam, mégsem tudom működésre bírni a GPRS WAP-ot, miért?
Illetve aki magyarította már, annak az üzeneteknél mutatja , hogyha nincs üzenet? Nekem üres az ikon melletti rész...
Egyelőre ennyi. Majd még jövök!
Aki tud valami jó oldalt, az írja be nyugodtan!
Pl.:
[link][link][link][link]
[Szerkesztve] -
Androo
tag
Kíváncsi vagyok mikor érkezik meg a HP által ígért ROM frissítés...
-
Volu
tag
Szia!
Alapvetően korrekt kis gép, jó kidolgozással. A billentyűzet elsőre szívásnak tűnhet, mert elég apróak a gombok, de kis gyakorlással rá lehet érezni! Nekem nagyon hiányzott belőle a WiFi! A nem szabványos kijelzőméret miatt számíts arra, hogy egyes programoknál az alja már kilóg a képernyőről. A 312 MHz Xscale procc többek szerint még elmegy, én néha kevésnek éreztem, a beépített 1,3 Mpixeles kamerát pedig zajosnak. Telefon funckiókban - ha már találkoztál a Windows Mobile Phone Edition-nel, akkor tudod - alapszolgáltatásokkal bír, semmi extra! Talán a WM2005-tel kicsit még felturbózható, mert úgy tudom ez a modell megkapja az upgrade-et a HP-től.
Dióhéjban ennyit a saját tapasztalatról, itt találhatsz tesztet is róla:
[link]
[Szerkesztve] -
Androo
tag
ezek szerint senki nem használ, nem látott, és nem halott még erről a vasról?

-
Androo
tag
A fenti géppel kapcsolatos véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi, mert erősen gondolkodok egy ilyen vásárlásán.
Ha valakinek van ilyenje, szívesen olvasnék észrevételeket...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest