- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Szerintem tök mindegy. Nem sok kedvem van (már) írni róla, főleg nem azért hogy meggyőzzem a fika trollokat bármiről is. Neked is lényegében felesleges ennél részletesebben leírni, mert ki kell próbálni. Az a lényeg, hogy megragad e a játékélményből vallami, ez meg csak kipróbálás után fog kiderülni.
Az eddigi perkek közül azt se tudom sok esetben mi micsoda, és még mindig nem tudom az extra járműveket használni, mert nem tudom hogy kell XP-ért megvenni őket.
Cheaterek sanszos hogy sokan lesznek, most is volt 1-2 gyanús egyén, de konkrétum még mindig korai. Annyira nem ismertem ki a játékot. Ha esetleg lesz Dragon szeró, ott biztos nem lesznek csalók.
Lassan de biztosan fejlődök, már van hogy pozitívban zárom a kört, sokszor dobogós helyen, de azért nem mindig jön ki jól. Van hogy 0.50 k/d arányom, és nem úgy megy ahogy szeretném, de ez pályafüggő is. Ezért is furi, amikor valakinek állandóan jól megy, minden pályán, bárkivel szemben.
Mindenesetre a HOMEFRONT.exe átnevezése semmit se csinált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest