- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Kkocos
tag
Szerintem viszont lehet 1-2 dolgott kesobre is hagyni, peldaul olyan problemak megoldasat amit ma' masok megtettek mas nyelvekben, es eleg biztos hogy a kivant nyelven te is megtudsz irni. Ha csak alapszinten utananeztem hogy lehetseges ez, eldonthetem hogy ez a dolog megcsinalhato, ezt elkonyvelem es kesobre halasztom a megcsinalasat.
Nah hogy neh csak a levegobe beszeljek itt van egy konkret pedla. Most dolgozom egy egy progin amit SIMATIC S7-3xx PLC-re irok, Itt van egy problemam. Zenere kelene motorokat vezereljek. A gondom az hogy tul gyors a frecvenciavaltas, es a PLC nem tud Ilyen gyorsan AD converziot csinalni. Azt talaltam ki hogy nem is kell neki, nem WAV vagy MP3zenere fogg menni, eleg neki a MIDI is ,igy ma csak egy MIDI lejatszot kell hogy csinaljak. Nah ez ma' letekiz, nem igenyel gyors es bonyolult szamitasokat, tehat megirhato S7-ben is, most ma' atugorhatom ezt a reszt, kesobre halasztva.
Nah ha en most peddig objektumokat kelenne hogy gyartsak az eleg sokk idot elvenne, igy meg ma' rogton lephetek tovabb, vagy mast is csinalhatok amedig meg alaposabann dokumentalodok.
Nincs IGAZAM????
Bocs a duplazaseert!!!!
Aktív témák
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest