Aktív témák

• Kkocos

tag

válasz shev7 #12 üzenetére

Szerintem viszont lehet 1-2 dolgott kesobre is hagyni, peldaul olyan problemak megoldasat amit ma' masok megtettek mas nyelvekben, es eleg biztos hogy a kivant nyelven te is megtudsz irni. Ha csak alapszinten utananeztem hogy lehetseges ez, eldonthetem hogy ez a dolog megcsinalhato, ezt elkonyvelem es kesobre halasztom a megcsinalasat.
    Nah hogy neh csak a levegobe beszeljek itt van egy konkret pedla. Most dolgozom egy egy progin amit SIMATIC S7-3xx PLC-re irok, Itt van egy problemam. Zenere kelene motorokat vezereljek. A gondom az hogy tul gyors a frecvenciavaltas, es a PLC nem tud Ilyen gyorsan AD converziot csinalni. Azt talaltam ki hogy nem is kell neki, nem WAV vagy MP3zenere fogg menni, eleg neki a MIDI is ,igy ma csak egy MIDI lejatszot kell hogy csinaljak. Nah ez ma' letekiz, nem igenyel gyors es bonyolult szamitasokat, tehat megirhato S7-ben is, most ma' atugorhatom ezt a reszt, kesobre halasztva.
    Nah ha en most peddig objektumokat kelenne hogy gyartsak az eleg sokk idot elvenne, igy meg ma' rogton lephetek tovabb, vagy mast is csinalhatok amedig meg alaposabann dokumentalodok.
    Nincs IGAZAM????
    Bocs a duplazaseert!!!!

Aktív témák