Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Én a helyetekben nem lennék büszke rá, inkább szégyellném magam. Nagyon gusztustalan igénytelenségre vallanak a képek.
Az meg egy másik dolog, hogy ilyen zuhanyzóval hogy lehet egy épületet lakhatóvá nyilvánítani. Én biztosan mentem volna a miniszterelnökhöz fogadó órára a képekkel a tarsolyomban. -
Bash
őstag
pschio, tiv83us, Vangelis!
Meg kell találni a jó online forrásokat, illetve online kuponokat, lehetőleg olyan helyről kell vásárolni, ahol nem kell tax-ot fizetni, illetve olcsó a szállítás. Illetve vannak még egyéb költségcsökkentő tényezők is, cc 3 év vásárlási tapasztalata beszél belőlem.
Lomtalanítás szokott lenni, új ágyakat viszont nem sűrűn pakolnak ki, illetve a kamionokról sem szokott potyogni semmi. Legalábbis én nem járok olyan helyekre.
És szerintem fejezzük is be az OFF-ot, nem erről szól a topic. -
Bash
őstag
válasz
mayerlaci #474 üzenetére
Bővebben: link
Én nem fizettem csak $181.89-t érte, teljes árat szinte soha nem fizetek semmiért. -
Bash
őstag
Az enyém egy ilyen: Bővebben: link, alatta egy jófajta ágykeret. A matrac $360 volt, a box $190, az ágykeret pedig $80, összesen $630, plusz az ágynemű $190.
A Sealy gyár 5 év granciát vállal, a Mattress Firm pedig, ahol vettem, ők plusz 5 évet vállalnak. Asszem egy ideig nem lesz gond vele. -
Bash
őstag
djyuri!
Igen, notiról nyomom. Köszi!
Kalandor!
Nem pontosan ugyanolyan, csak a forma. A tiéd 17''-s az enyém 20,1''-s.
Gh0sT, pschio!
Köszönöm! -
Bash
őstag
Gondoltam megmutatom én is a birodalmam, az asztalom és az ágyam:
Ha nem dolgozom és itthon vagyok, akkor ezen a két helyen töltöm a nap 98%-át.
Kalandor!
A monitorod cseppet ismerős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Macbook White 13" unibody
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest